Instant Gaming EU
 
 

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

  • PC
  • XboxOne

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG) is een videospel dat ons wil tonen hoe een echte Battle Royale eruit ziet. Wil je zien hoe het echt voelt om opgesloten te zitten in een ruimte met andere spelers die allemaal willen overleven? PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS wil precies dat laten zien, en zelfs meer. De game wordt ontwikkeld met feedback van de community, zodat de ontwikkelaars weten welke richting de spelers op willen met de game, wat er veranderd moet worden, enzovoorts. Overleven staat centraal, en aangezien iedereen met helemaal niets begint, is het zoeken naar wapens en voorraden van cruciaal belang. Spanning, paniek, angst en de oerdrift om te overleven komen om de hoek kijken wanneer je alles probeert te vinden wat je kan helpen om te overleven in deze vijandige omgeving, maar anderen doen hetzelfde, dus blijf altijd uitkijken naar een mogelijke bedreiging. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS speelt zich af op een enorm eiland van 8x8 km dat is gemaakt in de Unreal Engine 4. Het landschap is absoluut adembenemend en de aandacht voor detail is verbluffend, wat allemaal bijdraagt aan de immense sfeer en onderdompeling van het spel. Je kunt te voet reizen en stiekem zijn of je kunt voertuigen gebruiken om snel elke afstand te overbruggen. Iedereen doet zijn best om zo lang mogelijk te overleven, wat moeilijk is als iedereen de vijand is. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS laat ons zien hoe spannend en opwindend het survivalgenre is door de nadruk te leggen op de spelers, die de grootste bedreiging vormen. Pak een wapen, scharrel voorraden bij elkaar en schiet op alles wat op je afkomt. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG) brengt een echte kwaliteit Battle Royale experience, met goede graphics, uitstekende shooter en gun mechanics, en vooral, het gevoel dat je helemaal alleen bent en het opneemt tegen andere spelers die ook hun best doen om elk obstakel te overwinnen en de laatste man te zijn die overeind blijft.

Lees verder
Dit spel is gratis te spelen en biedt extra betaalde inhoud

Pakketten en extra inhoud voor PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Gebruik je CD-sleutel op Steam.

Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

 

Opmerkingen over PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Milton
Milton
1 mei 2019 09:15on dlcompare.es
Alguien sabe si hay algún problema si compro key de pubg China lo activo con vpn, será que no me dará problemas después?
Weet iemand of er een probleem is als ik de sleutel koop pubg China ik activeer het met vpn, zal het me later geen problemen geven?
Bastien
Bastien
24 dec. 2018 18:35on dlcompare.fr
Super jeu à un super prix, je participe au concour ;)
Geweldig spel voor een geweldige prijs, ik doe mee aan de wedstrijd ;)
Aganov Boris
Aganov Boris
16 dec. 2018 17:33on dlcompare.com
I absolutely love this game! I love the competitive aspect of it. Should try this one!
Ik hou absoluut van dit spel! Ik hou van het competitieve aspect ervan. Moet deze eens proberen!
Dev
Dev
14 dec. 2018 19:09on dlcompare.com
This game looks good, and I love the battle royale theme going on. (I was a fan long before Fortnite, relax lol). I heard that you need a really good PC to run this however. Just in time for the holidays ;)
Dit spel ziet er goed uit, en ik hou van het battle royale thema. (Ik was al fan lang voor Fortnite, relax lol). Ik heb gehoord dat je een hele goede PC nodig hebt om dit spel te spelen. Net op tijd voor de feestdagen ;)
Mirzu42
Mirzu42
5 jun. 2018 13:22on dlcompare.com
Absolutely fantastic game. Would reccomend for anyone who loves battle royale
Absoluut fantastisch spel. Zou het iedereen aanraden die van battle royale houdt
Anita
Anita
4 dec. 2017 13:26on dlcompare.com
Absolutely love this game!! I bought it on steam and I can't stop playing it. Make sure your computer has some good specs cause with a high end graphics card the graphics on this game are stunning!
Absoluut gek op dit spel!! Ik kocht het op stoom en ik kan niet stoppen met spelen. Zorg ervoor dat uw computer heeft sommige goede specs oorzaak met een high-end grafische kaart de graphics op dit spel zijn prachtig!
Jualarx
Jualarx
16 okt. 2017 14:33on dlcompare.es
La vedad que el precio e compra me dejo super sorprendido, aya tengo un dia que lo compre y no dejo de jugarlo. El juego aun no esta en su mejor optimizacion, pero se puede hacer algunos ajuste para disfrutar de varias horas de diversión.
De waarheid dat de prijs en de aankoopprijs liet me super verrast, aya ik heb een dag dat ik kocht het en niet stoppen met het spelen van het. Het spel is nog niet in zijn beste optimalisatie, maar u kunt enkele aanpassingen doen om van enkele uren plezier te genieten.
Radouan
Radouan
25 sep. 2017 20:17on dlcompare.fr
Très bon prix et sa fait gagner du temps ! Merci dlcompare
Zeer goede prijs en het bespaart tijd! Bedankt dlcompare
Didani
Didani
7 aug. 2017 01:49on dlcompare.fr
J'adore ce site de comparation pour les jeux c'est top j'ai réussi à trouver ce jeux pubg et je le kiffe une tuerie !
Ik hou van deze vergelijkingssite voor games, het is geweldig, ik slaagde erin om dit pubg spel te vinden en ik hou ervan!
nicolas
nicolas
13 jul. 2017 19:58on dlcompare.es
Muy buena la pagina , encontre los mejores descuento para un juego nuevo , auque bastante caro esta el juego en todo lado , buena pagina
Zeer goede site, ik vond de beste kortingen voor een nieuw spel, hoewel het spel overal vrij duur is, goede site.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief