Instant Gaming EU
 
 

FINAL FANTASY VI (Old ver.)

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De wereld van de populaire RPG-serie komt weer tot leven in Final Fantasy VI. Volg het verhaal van Terra Brandford, een jonge vrouw geboren uit de vereniging van een mens en een esper die krachtige vuur- en geneeskrachtige magie beheerst. Haar vredige leven wordt wreed verstoord wanneer het Keizerrijk haar met geweld rekruteert na een aanval op haar geboorteplaats. Na een reeks gebeurtenissen komt Terra vrij en sluit zich aan bij een groep rebellen die bekend staan als de Replicants en die het Empire willen vernietigen. Dat is nog maar het begin van een episch avontuur.



    Final Fantasy VI volgt de stappen van zijn voorgangers als het gaat om gameplay. Het bevat een uitgestrekte wereld om te verkennen via een overworld map waar je verschillende locaties kunt bezoeken en verschillende groepen monsters kunt tegenkomen. De gevechten zijn gebaseerd op het ATB-systeem (active time battle). Elk personage heeft een onafhankelijke actiebalk die progressief vult afhankelijk van hun snelheid, en ze kunnen handelen als hij vol is. Dan kunnen ze kiezen tussen verschillende magische spreuken of gevechtskunsten die tot hun beschikking staan. Je kunt de personages in je groep uitrusten met een verscheidenheid aan wapens, pantsers en unieke relikwieën. Je kunt magische vaardigheden vrijspelen met magicite en krachtige espers oproepen om je te helpen in de strijd. De game bevat in totaal 14 speelbare personages, veel meer dan de vorige games in de serie.



    Als je op avontuur wilt gaan met een diepgaande verhaallijn, epische gevechten en veel mysteries om te ontdekken in een uitgestrekte fantasiewereld, dan is Final Fantasy VI jouw game.

    Lees verder

    Beste prijzen voor FINAL FANTASY VI (Old ver.)

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over FINAL FANTASY VI (Old ver.)

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief