Eneba COM
 
 

Batman: A Telltale Game Series

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    TellTale Games staat bekend om hun episodische titels, met alles van The Walking Dead tot Tales from the Borderlands en nog veel meer. Maar nu brengen ze hun stijl van gamen naar een heel nieuw niveau met een van de grootste personages ooit gemaakt: Batman. In Batman: A Telltale Game Series kruip je in de huid van Bruce Wayne en zijn alter-ego Batman en probeer je Gotham te redden van een zee van corruptie, zowel van binnen als van buitenaf. Vergis je niet, dit is niet zomaar een Batman verhaal, dit is een Bruce Wayne verhaal, een verhaal dat het personage laat zien op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien, en hem op de proef stelt als nooit tevoren als hij het opneemt tegen gangsters, politici, voormalige vrienden en nieuwe vijanden terwijl hij probeert de stad te redden waar hij van houdt. Wanneer Bruce besluit een nieuwe advocaat te helpen die burgemeester wil worden, Harvey Dent, ontdekt Bruce dat de politiek rond Gotham duisterder is dan hij ooit had verwacht. Het mysterie van wat er aan de hand is, wordt nog groter door de mysterieuze terugkeer van zijn vroegere vriend Oswald Cobblepot, die niet zo vriendelijk is als je je herinnert. Tot overmaat van ramp zorgt een dief genaamd Catwoman ook voor problemen, en een mysterieus persoon die zichzelf het "Kind van Arkham" noemt, zaait angst en paniek door de stad. Deze schijnbaar ongerelateerde reeks gebeurtenissen zal zich samenballen in een verhaal dat je zal uitdagen hoe je het spel speelt. Want Batman: A Telltale Game Series is een game die wordt bepaald door je keuzes, en de content die je te zien krijgt zal afhangen van het pad dat je kiest. Red Gotham, red je erfenis.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Batman A Telltale Game Series

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Batman: A Telltale Game Series

    Bobby
    Bobby
    6 jul. 2022 00:00on dlcompare.fr
    Ce jeu est vraiment bien, il est même l'un des meilleurs jeux telltale. Le scénario m'a clairement tenu en haleine, j'ai enchaîné les épisodes sans me lasser. Si vous souhaiter jouer à un jeu telltale, je vous le conseil vivement !
    Dit spel is echt goed, het is zelfs een van de beste Telltale spellen. De verhaallijn hield me duidelijk op het puntje van mijn stoel, ik ging door de afleveringen zonder me te vervelen. Als je een telltale spel wilt spelen, raad ik het ten zeerste aan!
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief