Eneba COM
 
 

LEGO Batman 3 : Beyond Gotham

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    LEGO Batman 3: Beyond Gotham is een platformspel vol actie dat spelers in de schoenen van de legendarische Caped Crusader plaatst. In een dynamisch LEGO-universum moeten spelers de krachten van de Justice League gebruiken om de aarde te redden en de vrede te herstellen.



    De gameplay is gericht op verkenning en het oplossen van puzzels, waarbij spelers door iconische locaties navigeren terwijl ze verzamelobjecten verzamelen en verschillende personages vrijspelen. Bovendien zijn er tal van gadgets en wapens die kunnen worden gebruikt om vijanden te bestrijden of zelfs tussen werelden te reizen! Spelers hebben toegang tot een enorme selectie personages met unieke vaardigheden - elk met speciale bewegingen die tactisch kunnen worden gebruikt tegen tegenstanders of voor het verkrijgen van zeldzame beloningen!



    Grafisch gezien ziet LEGO Batman 3: Beyond Gotham er prachtig uit - met levendige animaties en gedetailleerde modellen die elk personage veel persoonlijkheid geven! De soundtrack van het spel is al even indrukwekkend - met een eclectische mix van vrolijke melodieën die perfect passen bij de chaotische sfeer!



    Over het geheel genomen is LEGO Batman 3: Beyond Gotham zeker urenlang vermaak voor alle leeftijden! Met zijn boeiende verhaallijn, interessante puzzels en prachtige visuals - het is zeker een plezierige ervaring van begin tot eind!

    Lees verder

    Beste prijzen voor LEGO Batman 3 : Beyond Gotham

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over LEGO Batman 3 : Beyond Gotham

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief