Eneba COM
 
 

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III is een actie-rollenspel ontwikkeld door Nihon Falcom. In het spel nemen spelers de rol aan van een jonge held die de wereld moet redden van de krachten van het kwaad.



    Het spel bevat een spannend gevechtssysteem waarbij spelers vijanden kunnen bevechten met real-time acties of speciale vaardigheden kunnen gebruiken om een voordeel te behalen in de strijd. Spelers kunnen ook gedetailleerde omgevingen verkennen, waaronder bossen, ruïnes en grotten, terwijl ze op zoek gaan naar verborgen schatten en hun uitrusting upgraden.



    The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III bevat meerdere moeilijkheidsniveaus die spelers uitdagen om middelen strategisch te beheren om te slagen in hun missies. Spelers kunnen ook relaties opbouwen met personages, nieuwe vaardigheden leren en keuzes maken die blijvende gevolgen hebben voor het verhaal.



    Het spel beschikt ook over prachtige 3D-graphics, een epische soundtrack en rijke aanpassingsmogelijkheden voor personages die zorgen voor eindeloze manieren om te spelen. Met zijn spannende gevechten, strategische gameplay en meeslepende verhaallijn biedt The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III zeker urenlang boeiend vermaak!

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Legend of Heroes Trails of Cold Steel III

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief