Eneba COM
 
 

The Legend of Heroes: Trails from Zero

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De politie van Crossbell heeft een nieuwe rekruut en het is niemand minder dan Lloyd Bannings. In navolging van zijn broer keert hij terug naar zijn geboortestad om te doen waar hij goed in is. Helaas worden al zijn dromen van grootsheid gedwarsboomd wanneer hij wordt toegewezen aan een nieuwe divisie die belast is met het helpen van mensen en het doen van kleine klusjes. De organisatie is een puinhoop met veel werk te doen en zijn teamgenoten zijn een vreemd stel. Samen met Elie MacDowell, de kleindochter van de burgemeester van de stad; Randy Orlando, een rokkenjagende ex-soldaat; en Tio Plato, een jong technisch genie, bevindt Lloyd zich in een moeilijke positie als iedereen de spot drijft met zijn divisie. Dat zal snel veranderen, want door zijn werk kan hij de criminele corruptie blootleggen die elk aspect van de stad beheerst.



    The Legend of Heroes: Trails from Zero is een nieuw deel in de populaire JRPG-serie. Hoewel het zich in hetzelfde universum afspeelt, biedt het spel een gloednieuwe verhaallijn met nieuwe personages. Net als andere spellen in de serie bevat het spel turn-based tactische gevechten, maar het is verbeterd met nieuwe mechanieken. Hiermee kun je de unieke vaardigheden van elk van je personages combineren voor indrukwekkende resultaten.



    Als je je wilt onderdompelen in een intrigerend verhaal vol mysterie met prachtige graphics en spannende gevechten, dan is The Legend of Heroes: Trails from Zero jouw game.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Legend of Heroes Trails from Zero

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over The Legend of Heroes: Trails from Zero

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief