Eneba COM
 
 

The Legend of Heroes: Zero no Kiseki KAI

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Een direct vervolg op The Legend of Heroes: Trails of Azure, Legend of Heroes: Zero no Kiseki Kai. Speelt zich drie maanden na de gebeurtenissen van het eerste spel af. Zero no Kiseki Kai speelt zich af in Crossbell, een stad aan de rand van zowel het Ereboniaanse Rijk als de Calvard Republiek. Beide naties maken aanspraak op de autonome stad, die een economisch en handelscentrum is. Er ontstaan spanningen als de politiek de stad uit elkaar scheurt, overgeleverd aan de genade van corrupte ambtenaren en criminele organisaties die erop uit zijn een oorlog te beginnen.



    Lloyd Bannings, een jonge agent die is toegewezen aan het Special Support System, komt binnen. Samen met zijn teamgenoten, erfgename Elie McDowell, ex-bewaker Randy Orlando en elektronica-genie Tio Plato, moet hij een cultistisch complot onderzoeken om een jong meisje genaamd KeA tot godheid te verheffen, en zo het land over te nemen.



    De turn-based gevechten in Zero no Kiseki Kai zijn vergelijkbaar met die in zijn voorganger. Je vecht op een rasterkaart, waarbij elk personage unieke gevechtskunsten heeft, zoals ARts en Crafts. Je kunt elementaire magie gebruiken, en zelfs tag team- en crossover-aanvallen uitvoeren zoals in Persona.



    The Legend of Heroes: Zero no Kiseki Kai biedt ondersteuning voor 60 FPS en high definition beeld en geluid om de beste ervaring op de PC te leveren. Ook is er een supersnelle Skip Mode-knop, waarmee je sneller tussen gebeurtenissen kunt springen en gevechten op viervoudige snelheid kunt uitvoeren. Nu heb je alles wat je nodig hebt om Crossbell's vrijheid te verdedigen. Tijd om een held te worden!

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Legend of Heroes Zero no Kiseki KAI

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Legend of Heroes: Zero no Kiseki KAI

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief