Eneba COM
 
 

The Legend of Heroes: Sen no Kiseki IV -THE END OF SAGA-

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Oorlog komt naar het continent in deze grote finale van de Sen no Kiseki serie: The Legend of Heroes: Sen no Kiseki IV -THE END OF SAGA-. Het verhaal speelt zich twee weken na de gebeurtenissen op Sen no Kiseki III af. Het Erobonische Rijk mobiliseert zijn hele leger om oorlog te gaan voeren tegen de Republiek Calvard. De nieuwe en oude leden van klas VII moeten ontsnappen naar een geheim heksendorp en een manier bedenken om de oorlog te stoppen. Tegelijkertijd moeten ze een manier vinden om Rean Schwarzer, de "Ashen Chevalier", te redden, die is overgenomen door zijn eigen razende ogerkrachten.



    The Legend of Heroes: Sen no Kiseki IV -THE END OF SAGA- is een klassieke JRPG met een episch verhaal dat een heel continent beslaat. Je volgt zij-quests, verkent nieuwe landen en ontmoet bekende gezichten uit eerdere Legend of Heroes-spellen.



    Sen no Kiseki IV bevat turn-based gevechten op een rasterkaart, met personages die combo-aanvallen en elementaire magie uitvoeren. De Lost Arts van Trails of Cold Steel II, , krachtige vaardigheden die je volledige EP-meter kosten om te activeren, maken ook hun opwachting. Je kunt je Orders nu upgraden door speciale schatkisten te vinden die je in een proefgevecht op de proef stellen. Tot slot kun je ook minigames als blackjack en poker spelen om de tijd te doden.



    Zal het je lukken om het land te redden en de oorlog te beëindigen? Bereid je voor op het einde van de legende in The Legend of Heroes: Sen no Kiseki IV -THE END OF SAGA-. 

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Legend of Heroes Sen no Kiseki IVTHE END OF SAGA

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Legend of Heroes: Sen no Kiseki IV -THE END OF SAGA-

    gennyshark
    gennyshark
    28 dec. 2021 09:46on dlcompare.com
    THE LEGEND OF HEROES: SEN NO KISEKI IV -THE END OF SAGA is the final chapter of the story-driven RPG series SEN NO KISEKI. And it is finally on Steam for all PC players! It's a pity it not have english translation, but I have put in my wishlist, hoping ....
    DE LEGENDE VAN HELDEN: SEN NO KISEKI IV -THE END OF SAGA is het laatste hoofdstuk van de verhaal-gedreven RPG serie SEN NO KISEKI. En het is eindelijk op Steam voor alle PC spelers! Het is jammer dat het geen engelse vertaling heeft, maar ik heb het op mijn verlanglijstje gezet, hopend op ....
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief