Instant Gaming EU
 
 

The Legend of Heroes: Trails into Reverie

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Legend of Heroes: Trails into Reverie is een rollenspel en het vijfde en laatste deel in de Trails of Cold Steel-serie. Het volgt het verhaal van hoofdpersoon Rean Schwarzer terwijl hij zich herenigt met zijn vrienden om hun grootste uitdaging tot nu toe aan te gaan. De game speelt zich af op het fictieve continent Zemuria, waar Rean en zijn vrienden zich een weg moeten banen door politieke intriges, militaire conflicten en de machinaties van een mysterieuze organisatie die bekend staat als de Ouroboros.



    Het spel heeft een beurtgebaseerd gevechtssysteem, waarbij spelers een groep personages besturen in gevechten tegen verschillende vijanden. Elk personage heeft zijn eigen unieke vaardigheden en vaardigheden, die kunnen worden aangepast via een robuust personageontwikkelingssysteem. De game bevat ook een aantal minigames en zijmissies, die spelers extra uitdagingen en beloningen bieden.



    Trails into Reverie heeft een enorme cast aan personages, elk met hun eigen persoonlijkheden en achtergrondverhalen. Het verhaal van de game is vakkundig in elkaar gezet en weeft een complex web van politieke intriges, persoonlijk drama en epische gevechten. Het biedt een meeslepend verhaal, boeiende gameplay en een schat aan content voor spelers om te verkennen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Legend of Heroes Trails into Reverie

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over The Legend of Heroes: Trails into Reverie

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief