Instant Gaming EU
 
 

Battlefield 2042 heeft een wankele lancering

Battlefield 2042 heeft een wankele lancering

Battlefield 2042 is een van de meest verwachte spellen van het jaar, maar de lancering ervan verloopt niet bepaald zo soepel als spelers verwachtten. Ten eerste heeft het spel verschillende bugs die de spelervaring van sommige spelers verstoren. Ontwikkelaar DICE heeft een lijst samengesteld van Battlefield 2042 bekende problemen die verholpen moeten worden. Vast komen te zitten in een oneindige wachtrij zonder een manier om die te verlaten behalve het spel te resetten is een van de vervelendste, maar je moet ook de andere in de gaten houden en andere problemen die je in het spel ondervindt melden als je wilt dat er naar gekeken wordt.

Behalve de bugs is de lancering van Battlefield 2042 polemisch door andere voorvallen. Aan de ene kant klagen veel spelers over het nieuwe scorebord in het spel en vragen om de terugkeer van het klassieke systeem. Momenteel biedt het geen enkele manier voor spelers om uit te zoeken hoe ze het doen in vergelijking met anderen, wat toch het hoofddoel van de hele scorebord functie lijkt te zijn. Ook al is het een kleine kwestie, toch heeft deze kwestie veel aandacht gekregen op Reddit, maar DICE moet er nog commentaar op geven. 

 

Aan de andere kant heeft Electronic Arts al bevestigd dat ze een van de epische skins in het spel zullen veranderen. De Little Green Man skin voor specialist Pjotr "Boris" Gukovski zal een andere naam krijgen omdat hij "onbedoeld verwijst naar een kwestie uit de echte wereld, en niet de waarden van ons team weerspiegelt". De huidige naam verwijst naar de Russische strijdkrachten die deelnamen aan het conflict tussen Rusland en Oekraïne dat begon met de annexatie van de Krim in 2014. 

Maar als we die dingen terzijde laten, biedtBattlefield 2042 geen slechte spelervaring, en het zal zeker beter worden zodra DICE het spel begint te patchen, wat zeer binnenkort zou moeten gebeuren. Als je een fan bent van de Battlefield serie, is er geen reden om af te zien van een bezoek aan onze prijsvergelijker om Battlefield 2042 nu al voor de beste prijs te vinden.

8.81€
BF 2042
BF 2042
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief