Eneba COM
 
 

De problemen van Battlefield 2042 hebben grote gevolgen

De problemen van Battlefield 2042 hebben grote gevolgen

Ongeveer een week geleden vertelden we je in een ander artikel over de problemen die Battlefield 2042 op dit moment heeft. Vanaf vandaag heeft de first-person shooter van DICE nog steeds serieuze problemen, waardoor veel spelers teleurgesteld zijn. Deze problemen zijn onder andere harde crashes, serverproblemen en een breed scala aan bugs die het spel volledig onspeelbaar hebben gemaakt, met name in de All-Out Warfare-modus, die wordt verondersteld de kernervaring van het spel te zijn. Deze situatie heeft ertoe geleid dat veel spelers negatieve recensies op Steam hebben geplaatst. Battlefield 2042 heeft de twijfelachtige eer om bij de tien slechtst beoordeelde games aller tijden te horen op Valve's platform, met meer dan 32.000 negatieve reviews op een totaal van 43.000. Dat is echt slecht nieuws voor een AAA-game van een van de populairste en langstlevende franchises in het genre.

Het is niet zo dat de fans van de Battlefield-serie niet gewend zijn aan problemen bij de lancering, want dat was bij eerdere games een veel voorkomend verschijnsel. Het lijkt erop dat het geduld van de mensen opraakt, en ze uiten hun zorgen via de verschillende game distributie platforms en sociale media beschikbaar. Ondertussen heeft DICE zich al verontschuldigd voor de staat van Battlefield 2042 bij de lancering, en ze zijn bezig om al die problemen te verhelpen. Ze kunnen maar beter opschieten, want de free-to-play multiplayer van Halo Infinite heeft zijn grote entree al gemaakt. Deze nieuwe concurrent heeft een uitstekende ontvangst gehad. De feedback van de spelers is overwegend positief, en het zou Battlefield 2042 wel eens een run voor zijn geld kunnen geven, hoe trouw de fans van Battlefield ook zijn.

 

 

Er is geen twijfel over mogelijk dat DICE alle problemen in Battlefield 2042 zal oplossen, maar de studio kan het beter eerder dan later doen. Anders kan het zich met een groter probleem in zijn handen bevinden. Als je een lange-termijn Battlefield fan bent en het niet erg vindt om te wachten tot alles in het spel soepel loopt, ga dan gerust naar onze prijsvergelijker om de beste game aanbiedingen te vinden en Battlefield 2042 goedkoop te kopen

8.56€
BF 2042
BF 2042
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief