Eneba COM
 
 

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV

  • PC
  • PS5
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV maakt deel uit van een enorme saga. Het behoort tot de Trails serie, die zelf een sub-serie is van The Legends of Heroes. Het is het vierde en laatste deel van de The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel serie, en sluit daarmee deze verhalenreeks af.



    The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV speelt zich af vlak na de gebeurtenissen van The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III, nu de spanningen in het Erebonische Rijk hoog oplopen en een oorlog dreigt uit te breken. De leerlingen van klas VII zijn de enigen die de chaos en vernietiging die op het punt staat zich te ontvouwen kunnen voorkomen, maar hun instructeur, Rean Schwarzer is verdwenen.



    The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV behoudt veel van dezelfde gameplay-functionaliteiten van zijn voorgangers, maar met enkele verbeteringen. In dit deel profiteer je van het Klasse VII verbond met de Crossbell Special Support Squad, en ook van de helden van Liberl. Het gevechtssysteem stelt je nu in staat gigantische mecha's aan je zijde te hebben, en je kunt ook Lost Arts gebruiken die krachtiger zijn in gevechten. Tussen de gevechten door kun je je ontspannen met een verscheidenheid aan minigames, variërend van poker en blackjack tot vissen en puzzels.



    Het Keizerrijk rekent op je in The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV, zul je tegen de taak opgewassen zijn?

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Legend of Heroes Trails of Cold Steel IV

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief