Eneba COM
 
 

Tavern of Gods

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    In de roguelike RPG auto-battlerTavern of Gods ben je een godheid die een bordspel speelt waarin je je eigen held bouwt.



    Als een god die het lot van helden schept, stuur je je personage op avontuur waar het aan het eind van elke run tegen monsters vecht, schatten verzamelt, en eindbazen confronteert in epische gevechten. Je kunt meer volgelingen verzamelen, de stats van je personage verbeteren, of meer uitrusting voor je personages krijgen. Je verdient ook beloningen op basis van hoe goed je het elke run doet, zodat je elke keer dat je speelt een sterker team samenstelt.  



    Verzamel elke run meer dan 35 verschillende soorten helden. Pas de vaardigheden van je helden aan en vind synergieën tussen klassen en rassen. Verzamel boeken die helden nieuwe vaardigheden leren om hun kansen op succes en overleving te vergroten.



    Elk stuk uitrusting dat je vindt heeft zijn eigen eigenschappen. Je kunt drie uitrustingsstukken combineren tot krachtigere uitrustingssoorten. Ontmoet onderweg handelaars en ruil met hen voor nieuwe uitrusting.



    Je held komt wrede monsters tegen die willekeurige eigenschappen hebben. Omdat dit een roguelike spel is, speel je, als je aan het eind van een run sterft, nieuwe upgrades vrij met de onderweg verdiende spullen, waardoor toekomstige runs inTavern of Gods nog leuker worden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Tavern of Gods

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Tavern of Gods

    Jail
    Jail
    19 jan. 2022 17:01on dlcompare.fr
    L'ambiance du jeu est vraiment très sympa. Je recommande vivement
    De sfeer van het spel is echt leuk. Ik raad ten zeerste aan
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief