Instant Gaming EU
 
 

Time Loader

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Neem de controle over een stuk speelgoed dat terug naar het verleden is gestuurd om een tragedie te voorkomen in Time Loader. In deze verhalende puzzel-platformer speel je als een kleine speelgoedkraan die teruggestuurd wordt naar 1995 met een belangrijke missie: een ander speelgoed vernietigen en zo een ongeluk in de toekomst voorkomen. Je moet alle middelen gebruiken die in je macht liggen om deze missie te volbrengen, maar wees voorzichtig met wat je doet. De geschiedenis veranderen kan nare gevolgen hebben!



    Verken de wereld als een klein stuk speelgoed, zoek naar hulpmiddelen en pas je aan je omgeving aan als dat nodig is. Gebruik boosters, grijphaken en tientallen andere upgrades om puzzels op te lossen en langs obstakels te komen. Pas alleen wel op voor die vervelende kat!



    Dit is het verleden, dus je keuzes zijn belangrijk. Het verhaal volgt vertakte paden die afhankelijk zijn van jouw beslissingen, en zelfs de kleinste verandering die je in het verleden aanbrengt, kan een rimpeleffect op de toekomst veroorzaken. Luister naar de verteller tijdens je reis om bij de missie te blijven.



    Geniet vooral van de nostalgische reis die de beelden en geluiden uit het midden van de jaren negentig je brengen. Time Loader zit vol met zoveel beelden, voorwerpen, speelgoed, muziek en verwijzingen naar die tijd, dat het bijna lijkt alsof je echt naar het verleden bent afgereisd.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Time Loader

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Time Loader

    Clastrofudge
    Clastrofudge
    30 nov. 2021 19:28on dlcompare.com
    Fun game if you like to think a little bit!
    Leuk spel als je graag een beetje nadenkt!
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief