Eneba COM
 
 

Spirit of the Island

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het eilandleven roept om je in deze co-op life sim.Spirit of the Island is een levendige RPG die zich afspeelt in een tropische archipel. Duik in de dagelijkse activiteiten zoals landbouw, knutselen, koken en het opzetten van gebouwen zoals winkels en musea. Het is tijd voor jou om dit slaperige, lege eiland om te toveren in een prachtige toeristische plek aan zee!



    Je speelt een zwerver op een ontdekkingsreis, en nadat je deze vergeten archipel hebt ontdekt, besluit je er je levenswerk van te maken om het weer tot leven te brengen.



    Er is veel voor je te doen. Eerst bouw je een huis en een boerderij, dan verken je het eiland om voedsel te zoeken en grondstoffen te verzamelen. Naarmate je meer ervaring opdoet, kun je je vaardigheden verbeteren, je huis uitbreiden, nieuwe recepten uitproberen en in het algemeen effectiever zijn als eilandbewoner. Je kunt kiezen uit tien vaardigheden die je in de loop der tijd kunt verbeteren: landbouw, vissen, mijnbouw, bouwen, sociale interactie en nog veel meer.



    Al snel zul je winkels, cafés en monumenten bouwen. De toeristen zullen toestromen en je economie zal groeien. Al snel heb je het perfecte eiland als uitvalsbasis. En het beste van alles: in de coöpmodus kun je samen met een vriend(in) aan deze plek bouwen. Niet alleen kun je samen quests doen, je kunt ook grondstoffen delen. Dus begin met het bouwen van je perfecte tropische paradijs in Spirit of the Island.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Spirit of the Island

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Spirit of the Island

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief