Instant Gaming EU
 
 

HordeCore

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Vecht je een weg door een door zombies geteisterde post-apocalyps in HordeCore, een absurd leuke co-op side-scroller met RPG, base management, en een collectible card game. De zombies hebben de macht overgenomen en het is een chaos op straat. Je moet bondgenoten verzamelen, een upgradebare nederzetting bouwen en uitrusting maken waarmee je kunt overleven.



    Leid een team van overlevenden door de stedelijke woestenij, schiet hordes ondoden neer als ze op je af komen schreeuwen. Ga elke dag op zoek naar voorraden in een eindeloze, procedureel gegenereerde wereld. Breng alle buit die je vindt mee naar je basis, maar wees voorzichtig: in een zombie-apocalyps ben je nooit veilig! Zombies komen van alle kanten, ook van de achtergrond, dus blijf op je hoede.



    Niet alleen heb je die materialen nodig om wapens en andere uitrusting te maken, je hebt ze ook nodig om je basis te upgraden en bruikbaarder te maken. Je kunt ook andere overlevenden vinden en rekruteren voor je zaak, om uiteindelijk een team samen te stellen dat de zwaarste uitdagingen die de doden kunnen brengen aankan.



    En alsof dat nog niet genoeg is, heeft HordeCore ook een collectible card game met meer dan 60 kaarten. Elk item, karakter of Hordeling die je tegenkomt wordt vertegenwoordigd door een kaart, dus hoe vaker je HordeCore speelt, hoe meer kaarten je krijgt!

    Lees verder

    Beste prijzen voor HordeCore

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over HordeCore

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief