Eneba COM
 
 

Backpack Hero

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Backpack Hero is een deck-building roguelike met een diepe focus op voorraadbeheer. Niet alleen zul je kerkers verkennen en vechten tegen vijanden voor schatten en plezier. Het plaatsen van de items die je vindt en je huidige uitrusting in je rugzak is de sleutel tot succes, want als je ze goed rangschikt, kunnen je items hun kracht vergroten en vaardigheden krijgen. Er zijn zoveel voorwerpen te verzamelen, dat je moeite zult hebben om de beste manier te vinden om je rugzak te rangschikken om hun krachten vrij te spelen. Maar vergeet niet dat je ook tegen monsters zult moeten vechten. Daarom is het ook in Backpack Hero belangrijk om je uitrusting zo goed mogelijk te gebruiken.



    In Backpack Hero verken je de fantasiewereld Orderia en red je de dieren die er wonen. Terwijl je ze redt, keren ze terug naar je kleine dorp, een plek die je kunt upgraden met de materialen die je tijdens je avonturen hebt verzameld om voordelen en bonussen te krijgen.



    Met willekeurig gegenereerde levels, pixel-art graphics, meer dan 40 verschillende vijanden om tegen te vechten en honderden voorwerpen om te ontdekken, is Backpack Hero een spannende roguelike dungeon crawler.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Backpack Hero

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Backpack Hero

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief