Eneba COM
 
 

Guild Wars 2: Heart of Thorns & Guild Wars 2: Path of Fire Expansions

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Guild Wars 2: Heart of Thorns & Guild Wars 2: Path of Fire Expansions is een DLC-pakket dat twee grote uitbreidingen bevat voor het populaire massively multiplayer role-playing game. Beide breiden het verhaal in het oorspronkelijke spel uit met nieuwe avonturen en queesten die je naar nieuwe locaties brengen. Nieuwe gameplaymechanismen, cosmetica, mounts, wapens, gespecialiseerde klassen, kerkers, raids en meer wachten op je in de diepten van Maguuma Jungle en het woestijnachtige zuiden van Tyria.



    In Guild Wars 2: Heart of Thorns is de oudere draak Mordremoth ontwaakt, waardoor het evenwicht in de regio is verstoord en zijn volgelingen een vreselijke plaag verspreiden die heel Tyria dreigt te corrumperen. Je zult de geheimen van de Maguuma Jungle ontdekken en proberen de plannen van de draak te dwarsbomen met behulp van het Pact.



    Balthazar, de god van vuur en oorlog, maakt een onverwachte terugkeer in Guild Wars 2: Path of Fire. De godheid heeft een leger van monsters op de been gebracht in het zuiden en dreigt naar het noorden te trekken om een pad van vernietiging te banen. Verken nieuwe landen en probeer hulp te vinden om de gekke god te stoppen voordat hij de wereld in de as legt.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Guild Wars 2

    Beste prijzen voor Guild Wars 2 Heart of Thorns & Guild Wars 2 Path of Fire Expansions

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Guild Wars 2: Heart of Thorns & Guild Wars 2: Path of Fire Expansions

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief