Instant Gaming EU
 
 

Immersion Pack - Europa Universalis IV: Golden Century

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het Immersion Pack - Europa Universalis IV: Gouden Eeuw is een speluitbreiding die de spelervaring verbetert van Europa Universalis IV, een groot strategisch spel dat zich afspeelt in de vroegmoderne periode. De uitbreiding richt zich op het Iberisch schiereiland en het Spaanse Rijk en voegt nieuwe functies toe waarmee spelers zich in deze periode kunnen onderdompelen.



    De uitbreiding voegt nieuwe missies toe voor Spanje en Portugal, die spelers unieke doelen en doelstellingen bieden om te bereiken. Deze missies zijn historisch accuraat en laten spelers de gebeurtenissen uit die tijd op een betekenisvolle manier herbeleven.



    Het Immersion Pack - Europa Universalis IV: Gouden Eeuw introduceert ook nieuwe mechanismen voor het Iberisch schiereiland, waaronder de mogelijkheid om samen te werken met de Heilige Orden van de katholieke kerk en de mogelijkheid om Piratenrepublieken op te richten. Deze mechanismen voegen diepte en complexiteit toe aan de gameplay, waardoor spelers nieuwe strategieën en speelstijlen kunnen verkennen.



    Het Immersion Pack - Europa Universalis IV: Gouden Eeuw bevat nieuwe eenheidsmodellen en muziektracks, die de algehele esthetiek van de game versterken.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Europa Universalis IV

    Beste prijzen voor Immersion Pack Europa Universalis IV Golden Century

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Immersion Pack - Europa Universalis IV: Golden Century

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief