Grand Theft Auto: Liberty City

 • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City bevat zowel The Lost and Damned als The Ballad of Gay Tony samen en vereist geen exemplaar van het originele Grand Theft Auto IV om te spelen. In The Lost and Damned kruip je in Liberty City in de huid van Johnny, een veteraan die lid is van The Lost, een beruchte motorbende. Johnny heeft voor The Lost zakelijke kansen gecreëerd in Liberty City, maar zijn eerste loyaliteit moet liggen bij de patch die hij op zijn rug draagt en bij Billy Grey, de president van de club. Maar als Billy terugkeert uit zijn ontwenningskliniek en uit is op bloedvergieten en losbandigheid, belandt Johnny midden in een wrede turfoorlog met rivaliserende bendes om de controle over een stad die verscheurd wordt door geweld en corruptie. Kan de broederschap overleven? The Ballad of Gay Tony injecteert Liberty City met een overdosis wapens, glitter en grime. Als Luis Lopez, parttime gangster en fulltime assistent van de legendarische nachtclub impresario Tony Prince (aka Gay Tony), zullen spelers worstelen met de concurrerende loyaliteiten van familie en vrienden, en met de onzekerheid over wie echt is en wie nep in een wereld waarin iedereen een prijs heeft.  Lees verder

  Beste prijzen voor GTA IV EFLC

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Opmerkingen over Grand Theft Auto: Liberty City

  Luffy139
  Luffy139
  14 dec. 2023 16:52on dlcompare.fr
  Ce jeu n'est pas très divertissant, je pense qu'il s'agit plutôt de remplissage pour que vous continuiez à acheter.
  Dit spel is niet erg vermakelijk, ik denk dat het meer opvulling is om je aan het kopen te houden.
  FisheyePlacebo
  FisheyePlacebo
  13 dec. 2023 06:05on dlcompare.fr
  Tout pareil que GTA IV, il faut que je le fasse, les retours sont eux aussi positifs de mémoire, donc je dirais que c'est aussi un jeu à faire
  Net als GTA IV moet ik het doen, de feedback is ook positief uit mijn hoofd, dus ik zou zeggen dat het ook een spel is om te maken.
  membraxfr
  membraxfr
  12 dec. 2023 21:06on dlcompare.fr
  Les épisodes de liberty city sont de très bons DLCs de GTA IV qui s'entremêlent avec les 3 histoires de GTA IV.
  De Liberty City episodes zijn geweldige GTA IV DLC die verweven zijn met de 3 GTA IV verhalen.
  vasto_furius
  vasto_furius
  12 dec. 2023 20:36on dlcompare.fr
  Des DLC presque meilleurs que le jeu lui-même, les deux personnages étaient fous et le fait qu'ils soient complètement différents nous fait encore plus halluciner sur le travail bien fait de Rockstar !
  DLC die bijna beter is dan het spel zelf, de twee personages waren te gek en het feit dat ze compleet verschillend zijn, maakt ons nog meer verbaasd over het werk van Rockstar!
  Baris4hin
  Baris4hin
  12 dec. 2023 17:18on dlcompare.com
  Gotta' love how this basically served as the finale to IV and the sneak preview for what was to come with V. Most of the vehicles, some of the weapons, and characters wound up in GTA V and Online, too.
  Je moet er wel van houden dat dit in feite diende als afsluiting van IV en als voorproefje van wat er zou komen met V. De meeste voertuigen, sommige wapens en personages zijn ook in GTA V en Online terechtgekomen.
  Gamer2021
  Gamer2021
  12 dec. 2023 01:18on dlcompare.fr
  GTA Liberty City, une extension digne de l'excellent GTA 4, Suivre les aventures de Luis avec Tony et de John.K avec les LOST c'étais une tuerie surtout que les histoires se croise je ne spolie pas mais vous n'aller pas être déçu
  GTA Liberty City, een uitbreiding waardig van het uitstekende GTA 4, Volg de avonturen van Luis met Tony en John.K met de LOST was een killer vooral als de verhalen elkaar kruisen Ik wil niet spoileren, maar je zult niet teleurgesteld worden.
  gennyshark
  gennyshark
  11 dec. 2023 23:56on dlcompare.com
  Grand Theft Auto: Liberty City Stories have a series of improvements such as real-time calculation of lighting and shadows, higher resolution graphics and textures, greater depth of field, balanced controls for a better touch gaming experience (including one more sensitive analog steering and a recalibrated targeting system), cross-platform compatible cloud saves via Social Club, support for Apple's 3D Touch and much more.
  Grand Theft Auto: Liberty City Stories heeft een reeks verbeteringen, zoals realtime berekening van belichting en schaduwen, graphics en textures met een hogere resolutie, een grotere scherptediepte, gebalanceerde besturing voor een betere touch-game-ervaring (inclusief een gevoeligere analoge besturing en een opnieuw gekalibreerd richtsysteem), platformonafhankelijke cloud saves via Social Club, ondersteuning voor Apple's 3D Touch en nog veel meer.
  RaBlack
  RaBlack
  11 dec. 2023 18:56on dlcompare.com
  I never finished this part but I may do it someday. I like it so why not play it and feel the nostalgia again. good game also.
  Ik heb dit deel nooit uitgespeeld maar misschien doe ik dat ooit wel. Ik vind het een leuk spel, dus waarom zou ik het niet spelen om de nostalgie weer te voelen.
  Reign
  Reign
  11 dec. 2023 18:29on dlcompare.fr
  J'imagine qu'il s'agit d'un dlc de GTA IV. Je ne saurais dire si le jeu est bon, mais ça donne envie d'essayer, avec son dlc.
  Ik stel me voor dat het een dlc is voor GTA IV. Ik kan niet zeggen hoe goed het spel is, maar het geeft je wel zin om het te proberen, met zijn dlc.
  PlanetOTG
  PlanetOTG
  11 dec. 2023 17:24on dlcompare.es
  No vale la pena en 2023 jugar a estos clasicos, creo deben hacer un remake para mejorar la jugabilidad
  Het is het in 2023 niet waard om deze klassiekers te spelen, ik denk dat ze ze opnieuw moeten maken om de gameplay te verbeteren.
  Laat meer reacties zien
  Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
  • Technische informatie

  • Officiële website : GTA IV EFLC
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Rockstar Games
  • Ontwikkelaar : Rockstar North / Toronto
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 12 april 2010
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : XP / Vista / 7
   • CPU : Core 2 Duo 1.8 Ghz or Athlon X264 2.4 Ghz
   • RAM : 1.5Gb
   • GPU : 256Mb Nvidia 7900 / ATI X1900
   • Opslagruimte : 16Gb
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 18
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief