Kinguin HP
 
 

Koop Bloodline Champions

  Maak een prijswaarschuwing aan

  Topwinkels

   Bloodline Champions is een gratis te spelen online speler vs speler arena spel waar spelers deelnemen aan korte, intense gevechten van maximaal tien spelers verdeeld in twee teams. Elke speler moet de controle nemen over een van de verschillende bloedlijnen, elk met hun eigen unieke wapens en vaardigheden. Makkelijk te leren, uitdagend om onder de knie te krijgen. Bloodline Champions is net zo leuk voor de casual speler als voor de hardcore gamer.

   Ervaar intense, adrenaline gevulde multiplayer gevechten met duizenden andere spelers. Korte wedstrijden zorgen ervoor dat je nooit vast komt te zitten in een langdradig spel, geweldig voor snelle uitbarstingen van plezier! Grinding, bases, levels en goud. Je vindt niets van dat alles hier. Alleen maar spannende speler-tegen-speler gevechten waarin het alleen om jou en je vaardigheden draait! Kies je personage uit een twintigtal bloedlijnen met elk hun eigen vaardigheden en specialiteiten. Van de vuurspuwende Igniter tot de ongrijpbare Ranid Assassin, elk biedt een unieke ervaring! Makkelijk te leren, moeilijk te beheersen. Dankzij de directe besturing met cursor, gerichte personages en een eenvoudig te leren interface kun je al na enkele minuten van je eerste gevecht genieten van Bloodline Champions! Dankzij een robuust matchmaking-systeem ga je meteen na toetreding de strijdvelden op. Speel tot vijf tegen vijf gevechten met onbekenden die automatisch op jouw niveau worden gematcht of met een team van je beste vrienden!

   Houd je progressie in de gaten met behulp van een diepgaand statistiekensysteem waarmee je je eigen effectiviteit en die van andere spelers met verschillende tactische vaardigheden en bloedlijnen kunt bekijken. Korte en intense gevechten richten zich op de vaardigheid van spelers en een uitgebreid statistiekensysteem maakt Bloodline Champions perfect voor competitief gamen. Levendige graphics, een unieke kunststijl en een voortreffelijk geluidsontwerp brengen de wereld van Bloodline Champions tot leven terwijl je bezig bent met het uitdelen van dood en verderf.

   Lees verder


   Helaas hebben we geen prijzen voor Bloodline Champions.
   Kom later terug of probeer een ander land of andere valuta te selecteren.

   Opmerkingen over Bloodline Champions

   Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

   antwoordanswering the message of

   500 karakters over

   mike
   mike
   27 feb. 2012 18:56on dlcompare.fr
   Salutations Mike, En effet il y avait un bug, c'est corrigé, merci a toi! :)</blockquote> pas de souci , cordialement .
   <blockquote> Gegroet, Mike, Er was inderdaad een bug, het is opgelost, dankzij jou! :)</blockquote> geen zorgen, hartelijk.
   denpxc
   denpxc
   25 feb. 2012 10:16on dlcompare.fr
   <blockquote>mike wrote: <a href="#comment1121">#</a> Bonjour, il y a un souci de tarif sur le jeu bloodline champion chez game store, il est indiquer a 8€95 hors sur le site il est marquer 29€99 .</blockquote> Salutations Mike, En effet il y avait un bug, c'est corrigé, merci a toi! :)
   <blockquote>Mike schreef: <a href="#comment1121">#</a> Ik weet niet zeker of ik het spel zal kunnen krijgen, maar ik ben er zeker van dat ik het spel zal kunnen krijgen. </blockquote> Hoi Mike, Ik heb geprobeerd om een manier te vinden om het spel voor mij te laten werken. :)
   Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
   • Technische informatie

   • Officiële website : Bloodline Champions
   • Categorieën :
   • Uitgever : funcom
   • Ontwikkelaar : Stunlock Studios
   • Modus : Solo, Multiplayer
   • Verschijningsdatum : 13 jan. 2011
   • Systeemvereisten
    • Minimaal
    • OS : XP / Vista / 7
    • CPU : Intel Pentium 3.2 GHz or equivalent AMD
    • RAM : 1 Gb (XP) / 2 Gb (Vista / 7)
    • GPU : 128Mb Shader Model 3
   • Leeftijdsclassificatie
   • PEGI 12
   DLCompare Extension
   Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

   Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief