Koop Assassin's Creed IV : Black Flag

 • PC
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Van ontwikkelaar Ubisoft, Assassin's Creed IV: Black Flag neemt spelers mee terug naar 1715 toen macht betekende heersen op volle zee. Edward Kenway is een getalenteerde jonge kapitein van een piratenbemanning, gevestigd in de weelderige Caribbean. Verken uitgestrekte historische steden zoals Havanah, Kingston, en Nassau, maar ook vele andere kleinere steden. Ontrafel de mysteries van de Templar en de Assassins in hun epische en voortdurende strijd tegen elkaar. Vaar de zee op met Kenway's brik, de Jackdaw. In de open wereld van Assassin's Creed IV: Black Flag zijn spelers vrij om te zwerven en te verkennen wat ze willen. Met alle talenten van Edward Kenway tot je beschikking kun je naadloos schakelen tussen het klassieke verborgen mes van de Assassin Order en Kenway's eigen piratengevechtsstijl, met twee zwaarden en een vuursteenpistool. Ga de strijd aan met enkele van de beruchtste piraten uit de geschiedenis, zoals Zwartbaard, Calico Jack Rackham en Benjamin Hornigold. Ervaar het verraad en bedrog van de gouden eeuw van de piraterij, vastgelegd op de meeslepende en meeslepende manier die de Assassin's Creed-franchise altijd levert. Assassin's Creed IV: Black Flag, winnaar van zowel GameSpot's prijzen voor PS4 Game of the Year en Xbox One Game of the Year, vertegenwoordigt de beste bekende elementen van de franchise, zoals het ontroerende verhaal dat is doordrenkt van historische fictie, de nadruk op stealth-operaties, en een parkour-achtige, free-roaming wereld. Daarnaast biedt Black Flag spelers een nieuwe ervaring op volle zee, in de gevaarlijke, achterbakse, swashbuckling wereld van piraten. Sluit je aan bij Edward Kenway, terwijl hij uit eerste hand de spanning tussen Tempeliers en Assassijnen ervaart, terwijl hij samen met zijn piratengezellen op zoek gaat naar hun eigen toevluchtsoord op de New World, vrij van de tirannie van de grote wereldmachten.  Als je het verhaal van de Brotherhood of Assassins verder wilt ontdekken, mag je het elfde deel van de serie niet missen, Assassin's Creed Odysseyeen verbazingwekkend avontuur dat je mee terug neemt naar het oude Griekenland.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Assassin's Creed 4 Black Flag

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Activeer je code op Ubisoft Connect.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   

  Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever

  Opmerkingen over Assassin's Creed IV : Black Flag

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  Yermi
  Yermi
  23 nov. 2021 00:11on dlcompare.com
  Uno de los mejores juegos de esta saga con su gran mecánica naval y su increíble historia.
  Een van de beste spellen van deze saga met zijn geweldige marine mechanica en zijn geweldige geschiedenis.
  MrVersus
  MrVersus
  9 nov. 2013 12:59on dlcompare.fr
  je vien d'acheter Assassin's Creed sur PC mais je ne tjr pas recu la clé cd . est ce que j'ai la clé quand le sort ou je dois l'avoir 10 min apres avoir commander la clé ?
  Ik heb net Assassin's Creed op PC gekocht maar ik heb nog steeds de cd key niet ontvangen. Krijg ik de key als hij uitkomt of moet ik hem 10 minuten na het bestellen van de key krijgen?
  robin
  robin
  6 okt. 2013 14:48on dlcompare.fr
  Comment on peut avoir une clé d'activation sur ps3
  Hoe krijg ik een activatie sleutel op ps3
  auroretanner
  auroretanner
  20 aug. 2013 18:01on dlcompare.fr
  Après avoir vu maintes et maintes vidéos dévoilant ce jeu, ainsi que plusieurs images époustouflantes, je meurs d’impatience de le tenir enfin en main. Les précédents opus m’ont vraiment séduit et je n’en attends pas moins de ce quatrième volet !
  Na vele video's te hebben gezien waarin dit spel wordt getoond, evenals verschillende prachtige beelden, kan ik niet wachten om het eindelijk in mijn handen te houden. De vorige afleveringen hebben me echt verleid en ik verwacht niets minder van dit vierde deel!
  Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
  DLCompare Extension
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief