You are here
We also support
 
 
 
 

Amazon pakt de problemen met de wachtrijen in New World aan

Amazon pakt de problemen met de wachtrijen in New World aan
NEWS 5 okt. 2021 12:00

Het aantal spelers dat in New World Aeternum verkent, blijft met de dag toenemen. Een paar dagen na de lancering van Amazons MMORPG waren er meer dan 700.000 gelijktijdige spelers op Steam; nu heeft New World een stabiele spelersbasis van rond de 1 miljoen spelers op Valve's platform. Natuurlijk gaat zo'n succes niet zonder slag of stoot, zeker niet als elk van de servers in het spel maar tweeduizend spelers tegelijk kan ondersteunen. De wachtrijen waren de eerste dagen enorm, vooral in het weekend, toen het niet vreemd was om flink wat uren te wachten om in het spel te komen. 

 

 

Amazon zet stappen om wachtrijen tegen te gaan

Gelukkig was Amazon Game Studios hier klaar voor, en het opende een 30-tal nieuwe servers in verschillende regio's, die de spelers meer keuzemogelijkheden bieden. Het zal spelers ook toestaan hun personages van servers met een hoge bevolkingsdichtheid naar nieuwe te verplaatsen om de spelersbasis te spreiden. Ze hebben een website gelanceerd die de serverbevolking in real-time volgt. Die acties hebben geholpen de wachtrijen te verminderen, maar New World is zo populair dat het moeilijk was het spel op piekuren te spelen. Daardoor is het nu onmogelijk om nieuwe karakters aan te maken op servers die als vol worden beschouwd.

 

 

En hoe zit het met AFK spelers?

New World schopt je uit het spel als je 20 minuten inactief bent, maar er zijn veel spelers die die limiet omzeilen door urenlang tegen een muur te autorijden of op tijd gebaseerde macro's in te stellen. Amazon Game Studios is van plan een AFK detectiesysteem in te voeren dat hen aanpakt, en wie daar herhaaldelijk op betrapt wordt zal zwaarder gestraft worden. Het kan toeval zijn, maar het aantal mensen dat in het spel tegen een muur loopt is na die aankondiging sterk afgenomen, en de wachtrijen lijken sneller vooruit te gaan. Zodra de serververplaatsingen beginnen, zal de kaart van de serverbevolking waarschijnlijk een stabielere vorm aannemen als de mensen zich verspreiden.

Intussen biedt New World een heel frisse ervaring aan de fans van het genre, met veel vrijheid om je pad in het spel te kiezen, een heel eiland om te verkennen, en veel PvP actie. Als je nog naar Aeternum moet, kun je de prijzen voor New World op onze website vergelijken en de beste prijs vinden om het altijd te kunnen kopen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief