Instant Gaming EU
 
 

New World heeft een testserver en er komen grote veranderingen aan

New World heeft een testserver en er komen grote veranderingen aan

Amazon Games zit verre van stil en blijft moeite doen om van New World een beter spel te maken. De ontwikkelaar heeft de problemen met serverbevolking en wachtrijen aangepakt door het transfersysteem in te voeren en het aanmaken van personages op volle servers te blokkeren, maar richt zich ook op het maken van extra inhoud voor het spel. Er is een New World Public Test Realm gelanceerd, en die staat open voor alle spelers die de functies willen uitproberen die in de toekomst in het spel zullen worden ingevoerd. 

Dit soort server is vrij populair in andere MMORPG's omdat spelers zich er kunnen voorbereiden op komende veranderingen. New World Public Test Realm is op dit moment beperkt, want het is alleen beschikbaar voor spelers uit Centraal Europa en het oosten van de VS. Elke speler uit die regio's kan via Steam toegang tot het PRT aanvragen om de nieuwe functies te testen. De hele bedoeling van de server is natuurlijk om de ontwikkelaars in staat te stellen feedback over die veranderingen te krijgen van de spelersgemeenschap. Daarom wordt al je voortgang tijdens het spelen op de PTR gewist als de testperiode voorbij is. .

 

 

Nieuwe functies in het New World Public Test Realm

Het eerste dat je in de PTR zult willen uitproberen is een nieuw wapen: de Void Gauntlet. Het is een magisch wapen gebaseerd op Intelligentie en Focus stats dat gebruikt kan worden om vijanden van dichtbij te beschadigen en te debuffen en bondgenoten te helen en te bufferen. Je kunt het uittesten terwijl je nieuwe missies probeert te voltooien die je tegen nieuwe soorten vijanden opzadelen, waaronder Varangiaanse Raiders uit het noorden. De verscheidenheid aan oude vijandsoorten is ook vergroot. 

 

 

Liefhebbers van questing zullen veel plezier beleven aan de hoofdverhaallijn met nieuwe soorten quests waarvoor je andere dingen moet doen dan voorwerpen uit kisten plunderen of een bepaald aantal vijanden doden. Spelers die liever met de PvP modus aan spelen, hoeven niet meer terug naar de nederzetting om opnieuw missies te vragen als ze sterven, want ze worden gereset in plaats van verbeurd. Er zijn ook drie nieuwe soorten PvP missies beschikbaar. 

Er is nog een laatste functie beschikbaar in het New World Public Test Realm waar de gemeenschap sinds dag één om gevraagd heeft. Alle handelsposten zijn met elkaar verbonden, en je kunt in elke nederzetting kopen zonder te hoeven reizen. Je moet nog wel de juiste kosten betalen.

Als je New World al speelt, wil je deze functies misschien al zelf uitproberen. Ben je dat niet, ga dan gerust naar onze prijsvergelijker om de beste prijzen te vinden en New World goedkoop te kopen.

14.92€
New World
New World
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief