Instant Gaming EU
 
 

Goudoverdrachten raakten geblokkeerd in New World

Goudoverdrachten raakten geblokkeerd in New World

Spelers vanNew World hebben het zwaar te verduren door enkele bugs in het spel. Een gold dupe exploit in de onlangs gelanceerde MMORPG dreigt de hele economie van het spel te destabiliseren. Hoewel een soortgelijk probleem nog niet zo lang geleden werd ontdekt en verholpen, lijkt het erop dat Amazon Games zijn handen vol heeft aan het proberen op te lossen van problemen na de release van het spel. Eerst waren het de wachtrijen, die verwacht werden. De ontwikkelaar slaagde er uiteindelijk in een systeem voor de overdracht van personages in te voeren dat heeft bijgedragen tot vermindering van het probleem. Er zijn echter nog steeds servers die er last van hebben door de 2K spelerslimiet. 

Moeten wachten om New World te kunnen spelen is vervelend, maar het verpest de ervaring niet voor de spelers die erin slagen in het spel te komen. Waanzinnige hoeveelheden goud die uit het niets verschijnen kunnen grote gevolgen hebben voor de economie van New World. Amazon Games heeft dit probleem aangepakt door tijdelijk alle geldtransfers te blokkeren terwijl ze deze zaak onderzoeken. Dat omvat handel tussen spelers, aankopen bij de handelsposten, en overschrijvingen naar gildebanken. Natuurlijk heeft de ontwikkelaar spelers gewaarschuwd dat wie op heterdaad betrapt wordt bij het gebruiken van zo'n exploit zwaar gestraft zal worden.

 

 

Wat is de toekomst van New World?

Met de huidige stand van zaken heeft Amazon Games nog veel te doen als het voor New World een goede positie op de concurrerende markt van de MMORPG's wil veiligstellen. Het spel biedt een goede ervaring, vooral gericht op PvP op hogere niveaus, maar het voortdurend verschijnen van bugs in combinatie met de wachtrijen kan een te groot probleem worden om New World te laten profiteren van het massale aantal spelers dat bij de lancering belangstelling voor het spel heeft getoond. Het is niet ongebruikelijk dat spellen af en toe bugs hebben die vroeg of laat verholpen worden, maar we hebben het hier over een spel dat net in een hevige concurrentiestrijd verwikkeld is, en als de ontwikkelaars het niet snel onder controle krijgen, kunnen ze veel te lijden krijgen als andere spellen extra inhoud lanceren. Final Fantasy XIV en Guild Wars 2 krijgen binnenkort nieuwe uitbreidingen, en Lost Ark komt in begin 2022.

New World heeft alle potentie om de nieuwe ster aan het firmament van de MMORPG's te worden, en ondanks alle problemen zijn er veel spelers die genieten van het soort gameplay dat het biedt. Als je moe bent van de oude spellen in het genre, kan dit een goede optie voor je zijn. We zijn er zeker van dat Amazon genoeg zal investeren om die problemen zo snel mogelijk te laten verdwijnen. Ga gerust naar onze prijsvergelijker om de beste prijs te vinden om New World goedkoop te kopen.

14.26€
New World
New World
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief