Instant Gaming EU
 
 

Amazon verbant massaal Cheaters in New World

Amazon verbant massaal Cheaters in New World

Amazon Games neemt New World vrij serieus. Ze zijn vastbesloten bugs in het spel te verhelpen en hebben een testserver gelanceerd om feedback over komende inhoud van de spelers te krijgen om de spelervaring te verbeteren, maar ze pakken ook andere ernstige problemen aan die de economie in het spel mogelijk kunnen ruïneren. Het is bekend dat veel New World spelers bepaalde gold-duping exploits gebruikten om enorme hoeveelheden geld in het spel te krijgen. Zo'n enorme toevloed van geld die zo snel het spel binnenkomt kon de economie in het spel mogelijk ruïneren, maar de ontwikkelaar heeft eindelijk zijn handen vuil gemaakt door meer dan 1600 spelers permanent te bannen. De aankondiging is gedaan op een blog post waar de ontwikkelaars ook bevestigen dat hun voorwerpen uit de economie zijn verwijderd en hun handelspost listings zijn geannuleerd, waardoor elke verdere invloed die deze kunnen veroorzaken wordt geëlimineerd.

 

"We took decisive action against obvious bad actors with a first pass on November 2nd, permanently banning accounts of the most egregious offenders which eliminated over 80% of duped Coin and item value from the economy."

"We were able to remove 98% of remaining duped items and Coin in the game. The small amount of duped items that remain were a result of players who stumbled upon the duping issue but did not take exploitive action, and will not be banned."

 

Een aantal problemen heeft New World begeleid sinds het uitkwam, maar Amazon Games is er in geslaagd de meeste ervan en hun gevolgen onder controle te krijgen. Sommige ervan hebben de spelers zorgen gebaard, maar de spelpopulatie stabiliseert zich eindelijk, en het lijkt erop dat de ontwikkelaars zich nu meer zorgen maken over het uitbreiden van het spel met nieuwe mogelijkheden dan over het blussen van alle brandjes die verschenen. We hopen dat de nieuwe toevoegingen die nu in de testserver staan snel in het spel worden geïmplementeerd, en dat New World zijn reis kan voortzetten om een groot MMORPG te worden.

 


Als je wilt ontdekken wat zoveel spelers naar het onbekende land van Aeternum trekt, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste prijzen te vinden en New World altijd goedkoop te kopen.

37.80€
New World
New World
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief