Instant Gaming EU
 
 

New World opent eindelijk server transfers

New World opent eindelijk server transfers

Na het enorme succes van New World bij de lancering ondervonden spelers problemen om op de servers van hun keuze te spelen door de steeds langer wordende wachtrijen. Amazon Games pakte dit probleem snel aan door een flink aantal nieuwe servers te openen en beloofde dat het ook in de toekomst mogelijk zou zijn om naar een andere server over te stappen. Ze hebben er een paar weken over gedaan, maar het lijkt erop dat ze eindelijk klaar zijn om deze functie in het spel te implementeren. Een recente aankondiging wees op de patch van vandaag. 

 

"When all worlds are back online from downtime, our plan is to monitor the framework we created without turning transfers on immediately. Once we have confirmed that the framework holds up at scale, we will turn on character server transfers in the Utopia world first, in the AP Southeast region. We will closely monitor transfers in this world, and if anything out of the ordinary occurs our team will need to make manual interventions. If all goes well, we will turn it on for the rest of the AP Southeast region, and continue monitoring. If after 8 hours our team hasn't discovered any issues, we will fully deploy character server transfers to the other regions."

 

De wachtrijen zijn op de meeste servers uit het spel verdwenen, en wachttijden lijken geen probleem meer te zijn nu de bevolking zich verspreid heeft. Hoewel het openstellen van server transfers gevolgen zal hebben voor de bevolkingskaart over de servers, is het onwaarschijnlijk dat het problemen zal veroorzaken, omdat je alleen naar New World servers mag verhuizen die nog niet vol zijn.

 

 

Het overplaatsingsproces is vrij eenvoudig. Een eenmalig te gebruiken speciaal token zal gratis verkrijgbaar zijn in de geldwinkel, en je kunt het gebruiken om te verhuizen naar een server die aan de eisen voldoet. Je moet je gilde verlaten, alle opdrachten uit het veilinghuis verwijderen, en naar een veilige plek verhuizen om de overplaatsing aan te vragen. De dienst zal in de toekomst een betaalde functie worden, dus zorg ervoor dat je het gratis token goed gebruikt. Als extraatje voor de spelers die reikhalzend hebben uitgekeken naar de invoering hiervan, is de "wachtende" emote gratis verkrijgbaar in de geldwinkel, en is de titel "Stoic" toegekend aan alle New World spelers. 

Als je meer details over de nieuwste Nieuwe Wereld update wilt weten, kun je de officiële patch notes lezen. Om spelprijzen te vergelijken en New World goedkoop te kopen, kun je gerust onze prijsvergelijker bezoeken.

37.80€
New World
New World
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief