Instant Gaming EU
 
 

New Worlds Enorme Update Bevat Nieuwe Wapens, Vijanden, en Meer

New Worlds Enorme Update Bevat Nieuwe Wapens, Vijanden, en Meer

Een paar dagen geleden deelden we dat New World een grote patch zou krijgen, Into the Void genaamd. Hij viel vandaag, maar we wisten niet precies of hij zo omvangrijk zou zijn. We kregen niet alleen een nieuw wapen en nieuwe vijanden, maar ook quests en een groot aantal fixes die zeker in de smaak zullen vallen bij de spelers. Hier is een recap van de lanceringsvideo voor het geval je hem gemist hebt.

 

 

Power of the Void

Enkele dingen die we al eerder behandelden zijn de lancering van de Void Gauntlet, waarvan gezegd wordt dat hij schaalt op de intelligentie en focus van je personage. Daardoor is het een genot om samen met de Levensstaf en andere magische voorwerpen te gebruiken. De Void Gauntlet opent ook twee wapenmeesterlijkheidsbomen:

  • Annihilation - Gericht op het Void Blade, een opgeroepen wapen van corrumperende energie, kun je met deze boom enorme schade van dichtbij aanrichten.
  • Decay - Met de Orb van Decay kun je bondgenoten helen terwijl je vijanden van de kaart veegt.

Vijanden aan de poorten

De Void Gauntlet is een welkome aanvulling op het New World arsenaal, want er is een geheel nieuwe vijandelijke factie die Aeternum aan het overvallen is. De Varangiaanse Ridders zijn geland in het zuidoosten van Aeternum en richten verwoestingen aan terwijl ze jagen op mystieke voorwerpen en magische geheimen die de Karmijnrode Tovenaar achterliet. Onder leiding van Heer Commandant Attalus stoppen ze voor niets om hun missie te volbrengen, wat hen rechtstreeks in conflict brengt met de drie facties. Spelers komen vier klassen Varangianen tegen: Varangiaanse Hewers, Varangiaanse Verkenners, Varangiaanse Ridders, en Varangiaanse Boogschutters.

A Newer World

De Void Gauntlet en de Varangians zijn echter nog maar het topje van de ijsberg. De update voegt drie nieuwe PvP factie missies toe:

  • Controlepunten - Neem de controle over een fort over
  • Onderschep - Vecht en versla vijandelijke factieleden om hun tranen te verzamelen
  • Oorlogskamp buit - Verkrijg plannen uit het oorlogskamp van een vijandelijke factie

Er zijn ook verschillende updates van bestaande queesten om elementen als vernietigbare elementen en golfontmoetingen toe te voegen. Hierdoor zullen spelers sommige hoofdverhaal-quests zoals "Old Stone Remembers" en "New Initiate, Old Order" misschien opnieuw moeten doen.

Andere veranderingen zijn een snelheidsbonus van 10% bij het reizen over wegen, plus als spelers PvP aanhouden krijgen ze een geluksbonus van 10% en een extra 30% geluck voor het verzamelen. De genezingsbonus voor lichte uitrusting is verhoogd van 20% naar 30%, en de genezingsbonus voor middelzware uitrusting van 10% naar 15%. Cooldown voor verandering van factie is teruggebracht van 120 dagen naar 60. Tenslotte zijn er een heleboel bug fixes en veranderingen aan het levelen in de New World, en aan het uitbalanceren van magische voorwerpen.

Je kunt de volledige lijst van updates zien in de release release notes.

 


Als je Aeternum nog niet bezocht hebt, koop dan vandaag nog New World tegen de beste prijs.

14.92€
New World
New World
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief