Bekijk een andere leider van de Chaosdwergen in actie

Bekijk een andere leider van de Chaosdwergen in actie

De tweede Legendarische Heer in Total War: WARHAMMER III - Forge of the Chaos Dwarfs is niemand minder dan Drazhoath the Ashen. De leider van het Legioen van Azgorh rijdt in de strijd op een vurige Bale Taurus en geeft de voorkeur aan het gebruik van tovenarij en oorlogsmachines om zijn vijanden uit te roeien. Zijn krachtige artillerie en vuurlinies kunnen van een afstand vernietiging op de vijand laten regenen, zodat ze klaar staan om vertrapt te worden door Skullcrackers. Deze vernietigingsmotoren zitten vol messen en spikes en kunnen zich een weg banen door elke eenheid, hoe zwaar gepantserd die ook is.

Als je wat duistere tovenarij aan de mix toevoegt, zul je ontdekken dat Drazhoath the Ashen het bevel voert over legers die elke vijand op gelijke voet aankunnen in Total War: Warhammer III Je kunt zien hoe hij de Lizardmen en Dwergen een flink pak slaag geeft in de nieuwste Total War: WARHAMMER III - Forge of the Chaos Dwarfs video.

 

 

Machines van vernietiging

De campagne van Drazhoath in Total War: Warhammer III begint in The Black Fortress, en hij wordt omringd door verschillende facties, waaronder Vampire Counts, Ogres, High Elves en de altijd aanwezige Skaven. Pure kracht en diplomatie zullen de sleutel zijn tot zijn expansie in de regio, terwijl hij genoeg macht vergaart om de gehate Dwergen te bestrijden. De Helle Smederij zal een sleutelelement zijn in dit proces. Hiermee kan de Chaosdwergleider helse eenheden en oorlogsmachines rekruteren. Uiteindelijk zal hij zelfs een gigantische K'daai Vernietiger kunnen inzetten om offers te eisen voor de glorie van Hashut.

Chaos Dwergen maken geen onderscheid als het erom gaat vijandelijke troepen te verbranden en de overlevenden toe te voegen aan hun arbeidskrachten. Tenslotte is arbeid de brandstof voor de vooruitgang van de Dawi Zharr, samen met haat, geweld en tovenarij natuurlijk.

Drazhoath de Ashen is slechts een van de drie Legendarische Heren die Total War: WARHAMMER III - Forge of the Chaos Dwarfs naar het spel zal brengen. De DLC zal op 13 april te spelen zijn, en je kunt je Forge of the Chaos Dwarfs Steam key nu al voor de beste prijs pre-orderen met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief