Kinguin advent rest
 
 

Creative Assembly toont de eerste Chaos Dwarfs gameplay

Creative Assembly toont de eerste Chaos Dwarfs gameplay

Na de recente onthulling van de releasedatum voor de Total War: Warhammer III - Forge of the Chaos Dwarfs DLC, heeft Creative Assembly een nieuwe video vrijgegeven waarin de nieuwe factie in actie te zien is. In de video kun je zien hoe een van de iconische leiders van de Chaos Dwarfs, Astragoth Ironhand, Hogepriester van Hashut, een leger aanvoert tijdens de eerste stappen van de campagne in Total War: Warhammer III. Je kunt niet alleen zien hoe ze echt vechten op het slagveld, maar ook hun unieke vaardigheden en economische systeem ontdekken.

Een goed geoliede vernietigingsmotor

De legendarische lord gebruikt een exoskelet waarmee hij met zijn half gepetrificeerde lichaam kan vechten. Hij kan verwoestende klappen uitdelen terwijl hij zich met grote snelheid over het slagveld beweegt, maar hij kan ook angstaanjagende vuurspreuken ontketenen met zijn toverkrachten. De Chaos Dwergen onder zijn bevel beschikken over indrukwekkende vuurkracht met hun donderbussen, terwijl de Stier Centauren elke tegenstand kunnen vertrappen met hun machtige hoeven. De Chaos Dwergen maken ook gebruik van mindere Greenskin als stoottroepen en kanonnenvoer om een voordeel te behalen in de strijd.

Op de tactische kaart weerspiegelt de campagne ook de interne strijd om de macht binnen de factie met de Toren van Zhar. De machtszetel van de Chaos Dwergen wordt bestuurd door een conclaaf en het verleent je extra bonussen die je kunt vrijspelen als je sterk genoeg bent om je heerschappij op te eisen. 

 

 

Chaos Dwarfs hebben een uniek economisch systeem dat gericht is op de industrie. Het bouwen van buitenposten, fabrieken en voorposten om hun oorlogsinspanning te voeden. Arbeid is net zo waardevol als goud voor deze kleine tirannen, want het vertaalt zich in meer destructieve wapens, krachtig geschut en meer slagkracht aan het eind van de productielijn.

Al met al brengt de Total War: Warhammer III - Forge of the Chaos Dwarfs DLC veel nieuwigheden naar het spel, evenals een andere uitdagende factie waar je mee te maken krijgt als je besluit de Immortal Empires campagne te spelen. Vergeet niet dat deze op 13 april lanceert. Zoals gewoonlijk kun je een Total War: Warhammer III - Forge of the Chaos Dwarfs PC code kopen met onze prijsvergelijker als je geld wilt besparen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief