Instant Gaming EU
 
 

Chaos Dwergen komen volgende maand naar Total War: Warhammer III

Chaos Dwergen komen volgende maand naar Total War: Warhammer III

Een paar dagen geleden onthulde Creative Assembly zijn plannen om in de toekomst meer legendarische helden voor Total War: Warhammer III te lanceren, maar het wachten was op een totaal nieuwe factie in het spel. De Chaos Dwergen zijn al lange tijd favoriet bij de fans van de miniaturen van Games Workshop. De "kwade" tegenhangers van de Dwergen zijn even veerkrachtig en taai als hun neven, maar hun kwaadaardige tovenarij en honger naar vernietiging kennen geen grenzen. De Total War: Warhammer III - Forge of the Chaos Dwarfs DLC voegt ze volgende maand toe als speelbare factie. Ze komen op 13 april 2023, samen met een nieuwe update voor het spel. Je kunt de aankondigingstrailer hieronder bekijken.

Vuur en zwavel

Je zult geen gebrek aan opties hebben met de Total War: Warhammer III - Forge of the Chaos Dwarfs DLC. Deze bevat drie nieuwe legendarische heren om je legers te leiden: Astragoth Ironhand, Hogepriester van Hashut; Drazhoath the Ashen, Tovenaarsprofeet van Hashut; en Zhatan the Black, commandant van de Toren van Zharr. Elk van hen geeft verschillende bonussen aan de troepen waarover ze het bevel voeren, en is voorstander van een heel andere strategie in het spel. Ook komt er een nieuwe legendarische held in de gelederen van de Chaos Dwergen: Gorduz Backstabber, een angstige hobgoblin die op een reuzenwolf rijdt.

 

 

De Chaos Dwarfs richten zich sterk op oorlogsmachines en tovenarij om vuur over hun tegenstanders op het slagveld te laten regenen, en als commandant heb je de beschikking over een brede selectie troepen met bereikcapaciteiten. Ze worden ondersteund door de stiercentauren, zwaar gepantserde monsters die in staat zijn hun vijanden te vertrappen. De gigantische Bale Taurus, Grote Bale Taurus en de Lammasu zijn de kers op de taart en zullen voor elk ander leger een uitdagende tegenstander zijn.

Als je de wereld van Total War: Warhammer III wilt veroveren met de Chaos Dwarfs, staan de beste prijzen om een Total War: Warhammer III - Forge of the Chaos Dwarfs DLC PC code te kopen al op onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief