Instant Gaming EU
 
 

Zathan the Black commandeert de krijgsheer van Zharr in de strijd

Zathan the Black commandeert de krijgsheer van Zharr in de strijd

De commandant van de Toren van Zharr is onvoorstelbaar wreed en zijn enige doel is het leveren van arbeidskrachten en offers voor Ghorth. In tegenstelling tot zijn gelijken Drazhoath the Ashen en Astragoth Ironhand, laat de derde legendarische lord in Total War: WARHAMMER III - Forge of the Chaos Dwarfs de tovenarij links liggen en neemt bloedvergieten graag als een zeer persoonlijke zaak. Hij is een krachtpatser die elke bedreiging in zijn eentje aankan, maar nog dodelijker is wanneer hij een Lamnasu of een Grote Stier bestuurt. In de nieuwste Total War: WARHAMMER III - Forge of the Chaos Dwarfs video zie je hoe hij zijn Dawi-neven genadeloos afslacht.

 

 

Alleen arbeid is belangrijk

Je kunt Zathan the Black zien als een zeer efficiënte slavendrijver die tot het uiterste gaat om het personeelsbestand van de Chaosdwergen uit te breiden om aan de eindeloze eisen van de werkplaatsen te voldoen. Hij zal zijn handen vuil maken en slaven tijdens de strijd vangen met zijn Sadistic Snare net, alleen maar om te genieten van hun pijnlijke gekrijs. 

De productie van oorlogsmachines is van cruciaal belang voor je uitbreiding tijdens zijn campagne en hij zal ze zeer goed gebruiken op het slagveld. Zathan gebruikt krachtige locomotieven om zware artilleriestukken door het slagveld te vervoeren, waaronder Magma Cannons, Deathshrieker Rocket Launchers en Dreadquake Mortars, en zijn legers voeren genoeg vuurkracht op om te wedijveren met elke andere factie. 

Total War: WARHAMMER III - Forge of the Chaos Dwarfs lanceert op 20 april en brengt een compleet nieuwe factie, inclusief nieuwe legendarische heren, helden, eenheden en gebouwen. Je kunt de beste prijzen om je Total War: WARHAMMER III - Forge of the Chaos Dwarfs PC key te kopen altijd vinden op onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief