Instant Gaming EU
 
 

Back 4 Blood krijgt een stortvloed aan extra inhoud

Back 4 Blood krijgt een stortvloed aan extra inhoud

Turtle Rock heeft zeer ambitieuze plannen voor zijn coöperatieve zombie first-person shooter, Back 4 Blood. Het spel biedt al een behoorlijk spannende ervaring, maar de ontwikkelaar is van plan om in de komende maanden veel nieuwe functies aan het spel toe te voegen. Een tweet op het officiële Twitter-account van het spel onthult het stappenplan voor die nieuwigheden, waaronder nieuwe gameplay modes, activiteiten, wapens, kaarten, personages, en vijanden.
 
Allereerst zal Turtle Rock zich richten op het oppoetsen van de spelervaring door enkele kleine bugs in Back 4 Blood te verhelpen om de spelervaring te verbeteren. De eerste lichting toevoegingen komt in december, met een solo offline spelstand die campagne progressie omvat. Deze nieuwe spelstand zal perfect zijn voor spelers die teleurgesteld zijn door de always-online eis van het spel, zelfs als je met AI medespelers speelt. Je kunt ook nieuwe kaarten verwachten, nieuwe aanvoerlijnen, een Ridden oefenterrein, en een seizoensevenement voor het jaar ten einde loopt. 

 

 

Back 4 Blood zal tot en met 2022 extra functies en updates blijven krijgen, waaronder een nieuwe moeilijkheidsgraad, een nieuwe co-op modus, en meer. Al die inhoud zal gratis zijn, maar de ontwikkelaar is ook van plan betaalde inhoud uit te brengen. Back 4 Blood Annual Pass zal drie uitbreidingen bevatten, wapens, Cleaners, Ridden, en exclusieve skins. De eerste uitbreiding heet Tunnels of Terror, en er is nog geen verschijningsdatum voor bevestigd.

Als je een fan bent van zombie shooters, hebben de makers van Left 4 Dead behoorlijk goed werk geleverd met Back 4 Blood, en we raden je ten zeerste aan je bij de rangen van de Reinigers aan te sluiten. Proberen een zombie apocalyps veroorzaakt door een buitenaardse parasiet te overleven lijkt niet iets wat je voor je plezier zou doen, maar het spel biedt momenteel een van de beste ervaringen in het genre, en het is de moeite waard het eens te proberen. Je kunt op elk moment spelprijzen vergelijken en Back 4 Blood goedkoop kopen met onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : Back 4 Blood Annual Pass
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Turtle Rock Studios
  • Modus : Co-op
  • Verschijningsdatum : 12 oktober 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief