De eerste bèta van Back 4 Blood anticipeert op een groot succes

De eerste bèta van Back 4 Blood anticipeert op een groot succes

De aankondiging van Back 4 Blood kreeg een warm onthaal van de fans van Left 4 Dead, maar niemand voorzag dat het nieuwe spel al voor de lancering zo populair zou worden. Als je ons gevolgd hebt, weet je al dat het eerste beta-evenement voor Back 4 Blood afgelopen weekend plaatsvond. Genoeg spelers hebben de afgelopen dagen de overlevings- en zombie-dodende mechanieken van het spel kunnen uitproberen, maar niemand vermoedde dat het bèta-evenement zo'n hit zou worden dat het bijna 100.000 gelijktijdige spelers op Steam zou verzamelen. Het spel van Turtle Rock Studios wist de aandacht te trekken van 98.024 spelers, en het werd een van de meest actief gespeelde spellen op Valve's platform tijdens het laatste weekend. 

Die aantallen zijn voor sommige mensen misschien niet al te geweldig. Toch, als je bedenkt dat de toegang tot de vorige bèta beperkt was tot voorbestellingen, Twitch drops, en uitnodigingen, blijkt dat Back 4 Blood alle potentie heeft om een van de grote hits van het jaar te worden als het op 12 oktober uitkomt. Coöperatieve multiplayer, PvP, en gameplay gericht op herspeelbaarheid, in combinatie met alle eerdere ervaring van de studio in het genre, zijn meer dan genoeg om de massa aan te spreken. Maar dit weekend was slechts de voorbode van iets groters, want een nieuw Back 4 Blood beta evenement vindt plaats van 12 tot 16 augustus, en deze keer staat het open voor iedereen.

 

 

Als je aan het komende bèta-evenement wilt meedoen, hoef je alleen maar naar de Back 4 Blood officiële site te gaan en je te registreren. Je moet een WB Games Account aanmaken om je bèta code te ontvangen. De bèta zal beschikbaar zijn op Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4 en PC en heeft cross-gen en cross-play ondersteuning.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief