Eneba COM
 
 

Back 4 Blood Update om zondvloed aan speciale zombies te verhelpen

Back 4 Blood Update om zondvloed aan speciale zombies te verhelpen

Vechten tegen zombies in de apocalyps is niet bedoeld om makkelijk te zijn, maar volgens veel Back 4 Blood spelers kan het ronduit afstraffend zijn door de stortvloed van Speciale zombies die regelmatig kuit schieten. De verklaring hiervoor is, volgens de ontwikkelaars bij Turtle Rock, dat het spel de neiging heeft zijn spawnkaarten te dupliceren:

 

 

Turtle Rock heeft dus verklaard dat het niet de bedoeling was dat spelers met zoveel Speciale zombies tegelijk te maken zouden krijgen. Deze Specials verschijnen naast de troepen gewone zombies die op de Schoonmakers afstormen. In moeilijkere moeilijkheidsgraden resulteert de bug in veel te veel Specials die de spelers kunnen overweldigen.

Gelukkig bracht de studio nog een patch uit om het probleem te verhelpen. Per de ontwikkelaars:

"In future patches, we are going to continue to dig into spawning issues to help further smooth out the experience."

Er is echter meer aan de hand met deze nieuwe patch dan het spawnen van Specials te verhelpen. Volgens de patch notes krijgen spelers onmiddellijk toegang tot alle Cleaner personages. Gewoonlijk moeten spelers een bepaald level in de campagne - The Devil's Return in Act 1 - voltooien om alle Cleaners te krijgen. Dit kon vermoeiend zijn voor spelers, gezien het feit dat The Devil's return een multi-act arc is. Gelukkig verhelpt deze patch dat probleem, en Doc, Karlee, Jim, en Hoffman zijn nu meteen speelbaar.

Behalve deze verandering herbalanceert de patch ook de gezondheid en de mogelijkheden van sommige van de Ridden zombies, om de frustratie bij het vechten tegen hen verder te verlichten. Andere veranderingen zijn efficiëntere defibrillators, updates van personage loadouts, betere toegang tot de thuisbasis Fort Hope, en genezing als de spelers daar aankomen. Dit komt nog bovenop de veranderingen die in de Back 4 Blood routekaart staan.

 

 

Als je deze bloedstollende zombie apocalyps shooter nog steeds niet hebt, koop dan Back 4 Blood tegen de goedkoopste prijs met onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : Back 4 Blood Annual Pass
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Turtle Rock Studios
  • Modus : Co-op
  • Verschijningsdatum : 12 oktober 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief