You are here
We also support
 
 
 
 

Back 4 Blood open bèta is om de hoek

Back 4 Blood open bèta is om de hoek
BETA ACCESS 29 jul. 2021 11:00

Toen Turtle Rock Studios aan zijn nieuwste project begon besloten ze zich te houden aan wat ze volgens de ervaring van de ontwikkelaars het beste kunnen en na het grote succes van de Left 4 Dead serie was een nogal gelijksoortig spel de voor de hand liggende keuze. De aankondiging van Back 4 Blood zou daarna komen en veel verwachting wekken bij de fans die genoten van de door Valve uitgegeven coöperatieve eerstepersoons schietreeks, in afwachting van meer van de multiplayer zombie-dodende waanzin die Left 4 Dead in het verleden zo populair maakte. 

Back 4 Blood zal bijna identieke uitgangspunten volgen dan Left 4 Dead en ons een post-apocalyptische wereld presenteren die geteisterd wordt door een ernstige uitbraak, veroorzaakt door een parasiet die zijn slachtoffers verandert in bloeddorstige monsters die bekend staan als "Ridden". Natuurlijk neemt een groep overlevenden, bekend als de "Cleaners", de rol van helden op zich en probeert een manier te vinden om een eind aan het probleem te maken door alles wat beweegt neer te schieten. In Back 4 Blood kun je hectische coöperatieve multiplayer verwachten voor maximaal 4 spelers en uitdagende PvP gevechten voor maximaal 8 spelers, met gameplay die gericht is op herspeelbaarheid. Stel je team samen, kies je startkaarten uit een deck dat verschillende aspecten van je personages verandert, en ga verder met vechten tegen alles wat het spel je toewerpt onder de omstandigheden die de AI uitkiest. Spoel en herhaal dan. Voeg hier en daar wat aanpassingen toe, nieuwe gameplay modes, en het is gewoon meer van het goede oude Left 4 Dead plezier, en genoeg om alle fans enthousiast te maken.

 

 

De release van Back 4 Blood is gepland voor 12 oktober voor de Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, en PC, maar vooruitlopend daarop krijgen alle fans de kans om zich tijdens de bèta uit te leven. Een eerste bètafase vindt plaats van 5 tot 9 augustus in een eerste fase die alleen beschikbaar is voor degenen die het spel hebben voorbesteld. Als je daar niet bij bent, heb je nog steeds de kans om Back 4 Blood uit te proberen door naar de officiële website van het spel te gaan en je te registreren voor een kans om mee te doen en aan een tweede bètafase die open staat voor alle spelers en loopt van 12 tot 16 augustus.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief