Baldur's Gate III breidt zijn verhaal uit met een epiloog

Baldur's Gate III breidt zijn verhaal uit met een epiloog

Larian Studios heeft niet veel patches uitgebracht om problemen in Baldur's Gate III op te lossen nadat het spel was uitgebracht. De populairste RPG van de afgelopen jaren begon zijn reis in een zeer goede staat na ongeveer een jaar in Early Access te hebben doorgebracht, en het had alleen last van een aantal kleine bugs die niet echt van invloed waren op de gameplay. Nu staat een vijfde update voor Baldur's Gate III op het punt om uitgebracht te worden, en de ontwikkelaars hebben de fans verrast door aan te kondigen dat het een epiloog aan het spel zal toevoegen.

Een spannend onbekend

Baldur's Gate III heeft een vertakkende verhaallijn die je beslissingen tijdens het spel aanzienlijk kunnen veranderen. Het spel biedt je totale vrijheid, tot het punt dat je belangrijke personages kunt vermoorden. Larian heeft aan alles gedacht om het te laten werken, wat je ook doet. Helaas heeft de studio al aangegeven dat het uitbreiden van het spel erg ingewikkeld is vanwege de manier waarop de regelset van Dungeons and Dragons is opgebouwd. De toevoeging van een epiloog in de aankomende patch kan echter een deur openen naar toekomstige content, maar dat weten we pas als die beschikbaar is.

De aankomende update zal ook een aantal fixes introduceren en de vertragingsproblemen aanpakken die indirect worden veroorzaakt door spelers die te veel dingen stelen. De volledige patch notes worden later deze week onthuld en bevatten mogelijk enkele hints over de content in de proloog.

 

 

Ondertussen kun je de inhoud van Baldur's Gate III Deluxe Edition bekijken als je geïnteresseerd bent in een fysiek exemplaar van de game met extra goederen. Natuurlijk is onze prijsvergleicker het beste hulpmiddel om een goedkope Baldur's Gate III CD key te kopen, of je het spel nu op de PC, PlayStation of Xbox wilt spelen. Alles wijst op een aanstaande lancering voor de platforms van Microsoft.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief