Instant Gaming EU
 
 

Baldur's Gate III Update 2 komt binnenkort uit

Baldur's Gate III Update 2 komt binnenkort uit

Ondanks dat Baldur's Gate III in een zeer goede staat verkeert en spelers geen grote bugs opmerken die het spel kunnen breken, zit ontwikkelaar Larian Studios niet stil. De eerste patch voor de game werd vorige week uitgebracht en bevatte een enorm aantal kleine fixes en verbeteringen die de algehele ervaring sterk verbeterden. De studio plaagde de inhoud van de tweede patch, waarvan de release "om de hoek" is.

Nog een enorme patch

Volgens een publicatie op het officiële Twitter-account van Baldur's Gate III bevat de nieuwe update grote toevoegingen en prestatieverbeteringen. Tot nu toe is de ervaring van Baldur's Gate III voor de meeste spelers uitstekend geweest. Het veelgeprezen spel wordt door veel spelers al bestempeld als de beste RPG aller tijden, niet alleen qua verhaal maar ook qua gameplay en immersie. Toch is er altijd ruimte voor verbetering en Larian is klaar voor de taak.

 

 

Het enige nieuws over de aankomende veranderingen in Baldur's Gate III Patch 2 is dat het enkele epilogen van Origin Character zal aanpassen die niet interessant genoeg werden bevonden door de enorme community van fans die het spel heeft verzameld. Dit laat zien dat de studio open staat voor kritiek en meer dan bereid is om het spel te verbeteren op basis van de aanwijzingen van de spelers. Het lijkt erop dat de ontwikkelaars een criterium hebben dat stevig genoeg is om voet bij stuk te houden en hun visie op het Forgotten Realms-universum te behouden, dus het is waarschijnlijk dat we in de toekomst geen schokkende grote wijzigingen zullen zien. We zullen een paar dagen moeten wachten om de volledige patch notes voor de komende update te lezen en te zien hoe deze wordt uitgerold.

Larian's creatie heeft meer dan indrukwekkende cijfers en het is een solide kanshebber voor de Game of the Year award, ook al zijn er meerdere titels die goed genoeg zijn om dit jaar mee te dingen. In elk geval is het spel geweldig en verdient het een plaats tussen de beste in elke videogamecollectie. We raden je ten zeerste aan om onze prijsvergelijker te gebruiken om een Baldur's Gate III PC sleutel te bemachtigen als je dat nog niet hebt gedaan.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief