Instant Gaming EU
 
 

Baldur's Gate III is nu beschikbaar op Xbox

Baldur's Gate III is nu beschikbaar op Xbox

Larian doet wat het belooft en Baldur's Gate III is eindelijk speelbaar op de Xbox Series X/S. Spelers hebben maanden moeten wachten op de release van het spel op de consoles van Microsoft. Het was een hele opgave om spoilers te vermijden omdat het spel al overal op internet te vinden was in de vorm van video's, gidsen, commentaren en memes, maar de moeite is het echt waard geweest. Baldur's Gate III is het spel van het jaar 2023 en verschillende patches hebben het spel verbeterd waardoor het nog beter is geworden. Larian Studios bracht het spel uit op Xbox consoles vlak nadat het in totaal zes prijzen had gewonnen tijdens het belangrijkste jaarlijkse evenement in de wereld van videogames.

Een onverwachte release, soort van

Aanvankelijk waren er wat twijfels over de Xbox-versie van Baldur's Gate III. Het aanpassen van het spel aan de mogelijkheden van de Xbox S console was een nachtmerrie voor de ontwikkelaars, vooral om de split-screen modus te laten werken op het platform. Het was de belangrijkste oorzaak van het uitstel van de release, maar de ontwikkelaars zijn er uiteindelijk in geslaagd om alle problemen te overwinnen en een versie uit te brengen die voldoet aan de verwachtingen van een enorm legioen fans. Na de belofte dat de lancering van het spel nog steeds op schema lag voor 2023, werd Baldur's Gate III beschikbaar gemaakt voor Xbox consoles op dezelfde dag dat de officiële releasedatum bekend zou worden.

 

 

Als je een Xbox X/S gebruiker bent, heb je de beste aanbiedingen voor Baldur's Gate III Xbox sleutels op onze prijsvergelijker. Maak je klaar om je onder te dompelen in een van de meest epische RPG-avonturen ooit en ontdek het spel waar iedereen het over heeft gehad. De Xbox versie van het spel bevat alle updates die tot nu toe zijn uitgebracht en biedt je de best mogelijke ervaring. We raden je ten zeerste aan om het spel eerst te proberen op de standaard moeilijkheidsgraad voordat je het probeert te voltooien in de Honor Mode. Voortdurende dood en vijanden die extra vaardigheden gebruiken zijn niet iets wat je wilt meemaken tijdens je eerste keer spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief