Baldur's Gate III maakt zich op voor een release in 2023 op Xbox

Baldur's Gate III maakt zich op voor een release in 2023 op Xbox

Baldur's Gate III is een van de beste role-playing games aller tijden en een titel die de standaarden van het genre nog jaren zal veranderen. Elk element van het spel is opgepoetst om de best mogelijke ervaring te leveren en het resultaat is uitmuntend. Het spel laat je een epische verhaallijn aanpakken met een ongekend niveau van vrijheid en levert een indrukwekkend niveau van onderdompeling waardoor het een van de beste Dungeons and Dragons avonturen aller tijden is.

Xbox release twijfels

De lancering van Baldur's Gate III op PC was een groot succes en werd een maand later gevolgd door een PlayStation-release. De ervaring op Sony's console is vergelijkbaar met de PC-versie en het spel heeft ook zeer goede reacties gekregen van de fans. Er bestaat dan ook geen twijfel over de gevoelens van de ruime gemeenschap die wacht op de release van Baldur's Gate III op de consoles van Microsoft: ze kunnen niet wachten om het spel te spelen.

Na enige onzekerheid over de kwestie heeft Larian Studios de release van Baldur's Gate III op Xbox consoles gepland voor 2023. Nu het einde van het jaar dichterbij komt, zijn er wat zorgen over de release omdat Larian nog geen releasedatum heeft bevestigd. Gelukkig heeft Larian CEO Swen Vincke onlangs via X onthuld dat de release van Baldur's Gate III op Xbox "nog steeds op schema ligt voor dit jaar". Toch is de studio terughoudend met het aankondigen van een releasedatum totdat het spel klaar is om verscheept te worden.

 

 

Baldur's Gate III heeft na de release een aantal updates gekregen die verschillende aspecten van het spel verbeterden. Larian zal deze allemaal bij de lancering van de Xbox-versie toevoegen, zodat spelers de best mogelijke ervaring krijgen. Hopelijk komt het spel snel uit op Xbox Series. Je kunt er zeker van zijn dat de beste prijzen om een Baldur's Gate III Xbox sleutel te kopen vóór de release beschikbaar zullen zijn op onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief