BG PPC IG EN
 
 

Baldur's Gate III krijgt crossplay

Baldur's Gate III krijgt crossplay

Het is nog maar een paar dagen geleden dat Baldur's Gate III werd uitgebracht voor PlayStation 5. Veel spelers stonden te popelen om zich in de wereld van Forgotten Realms te storten in het epische avontuur van Larian Studios na het klinkende succes op pc. Van de unieke gameplaymechanica tot de spannende dialogen en intense turn-based tactische gevechten, Baldur's Gate III levert een geweldige ervaring die de standaard zet voor de toekomst in het genre, en de port van het spel voor Sony's consoles is net zo goed als de pc-versie. Larian is erin geslaagd om het spel feilloos aan te passen aan de mogelijkheden van de PS5 en het resultaat is uitstekend.

 

 

Baldur's Gate III verbeteren met nieuwe functies

Nu de release van Baldur's Gate III voor Xbox consoles op zich laat wachten, rijst er één vraag in de gemeenschap van spelers die van het spel houden. Hoe zit het met crossplay? Baldur's Gate III stelt meerdere spelers in staat om hun spannende campagne te delen en het lijkt een heel redelijk verzoek om spelers op andere platforms te vergezellen. Larian heeft in een recent interview met Eurogamer bevestigd dat de studio van plan is om deze functie binnenkort toe te voegen.

"It was always in the planning, but we knew it wouldn't be for launch. It's in the roadmap, and though we have an idea of when we'd like to get it ready for, we don't want to put a date on it until we're sure."

De toevoeging van zo'n functie zal ongetwijfeld een positieve invloed hebben op een spelersgemeenschap die dagelijks blijft groeien. Baldur's Gate III heeft al indrukwekkende cijfers behaald en biedt zoveel mogelijkheden dat er nog steeds spelers zijn die de geheimen ervan proberen te ontdekken en genieten van de meerdere benaderingen die je in de campagne kunt kiezen. Dat alles delen met je vrienden, ongeacht op welk platform ze spelen, is zeker een bonus.

Als je je nog moet onderdompelen in zo'n ervaring, zijn de beste deals voor Baldur's Gate III PS5 keys al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief