Instant Gaming EU
 
 

Bekijk Call of Duty: Modern Warfare 2 Season 3 Reloaded patch notes

Bekijk Call of Duty: Modern Warfare 2 Season 3 Reloaded patch notes

Activision werkt er hard aan om Call of Duty: Modern Warfare 2 te handhaven als een van de toptitels in het FPS-genre. De lancering van Season 3 Reloaded vond gisteren eindelijk plaats, en de fans van de iconische serie kunnen nu genieten van tal van nieuwigheden in het spel. Het nieuwe seizoen brengt nieuwe wapens, multiplayer maps, operators, uitdagingen en meer. Alle nieuwe inhoud zal ertoe bijdragen dat alle spelers actief blijven door ze nieuwe dingen te bieden in Call of Duty: Modern Warfare 2.

Veel nieuwe mogelijkheden

Seizoen 3 is afgetrapt met een enorme patch waarvan je de aantekeningen hier kunt lezen. Tot de grote hoogtepunten van dit seizoen behoort een gloednieuwe 6v6 multiplayer map, Alboran Hatchery, Ook kun je Alex Keller vrijspelen als speelbare operator als je Raid Episode 03 voltooit. Naast deze nieuwigheden zullen de toevoeging van een nieuwe Special Ops missie, twee nieuwe gameplay modes (Face Off en Giant Infection), nieuwe uitdagingen om camouflage voor je wapens vrij te spelen, en een flink aantal fixes en balanswijzigingen, Call of Duty: Modern Warfare 2 nog wel even in vorm houden. 

 

 

Misschien vind je nieuwe doelen voor jezelf, zelfs als je Warzone 2 verkiest boven Modern Warfare 2. Ranked Play is nu beschikbaar in de free-to-play battle-royale versie van Call of Duty, waardoor het competitiever is dan ooit en spelers seizoensbeloningen kunnen vrijspelen.

Over het geheel genomen is de Season 3 Reloaded update precies wat Call of Duty: Modern Warfare 2 nodig had om fris te blijven. Het spel heeft de afgelopen weken last gehad van wat serverproblemen, maar Activision werkt al aan een oplossing. Het spel biedt in elk geval een geweldige ervaring vol actie, en je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om Call of Duty: Modern Warfare 2 goedkoop te krijgen als je het nog moet ontdekken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief