Bekijk de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare 2-content voor seizoen 4

Bekijk de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare 2-content voor seizoen 4

Seizoen 4 begint volgende week met Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone. Zoals elk seizoen probeert Activision beide games fris te houden met extra content en deze keer wordt er een nieuwe map toegevoegd waarop spelers hun vaardigheden op de proef kunnen stellen. Je kunt Vondel, de nieuwe map, goed bekijken in een video die gisteren is uitgebracht tijdens het Summer Game Fest. Activision beschrijft het als "de wijk aan het water van een barokke Europese stad waar eeuwenoude geschiedenis zich vermengt met moderne architectonische ontwikkelingen" en het zal speelbaar zijn in Resurgence, DMZ en de Lockdown LTM, evenals standaard Battle Royale in Warzone later in het seizoen. De gratis-te-spelen versie van Call of Duty zal ook verschillende uitbreidingen krijgen.

 

 

Vondel en nog veel meer

Dat is voor Warzone, maar als je onze prijsvergelijker hebt gebruikt om je exemplaar van Call of Duty: Modern Warfare 2 goedkoop te krijgen, krijg je toegang tot veel extra content voor het komende seizoen. In totaal zijn er zes nieuwe multiplayer-maps beschikbaar voor seizoen 4, waaronder Showdown, Kunstenaar District, Mercado, Penthouse, Mawizeh Marsh en Ahkdar Village. Twee favoriete speltypen van de fans worden uitgebreid en je kunt genieten van Zoek en Vernietig en Gevangenen Redden wedstrijden voor 12v12. Vergeet niet dat je in deze speltypen maar één leven hebt, dus de ervaring is behoorlijk intens.

Natuurlijk brengt Season 4 veel nieuwigheden met zich mee. Je kunt nieuwe wapens vrijspelen, zoals het Tempus Razorback aanvalsgeweer, de ISO 45 SMG en de Tonfa. Er komen verschillende nieuwe operators beschikbaar, waaronder Nikto, Io, Ana Vega, Izanami en Butch. Activision heeft plannen om gedurende het seizoen nog meer content uit te brengen en zal de boel ook opleuken met verschillende evenementen. Natuurlijk zullen er ook veel bundels en cosmetische items in de winkel verschijnen.

Met deze toevoegingen en meer begint het nieuwe seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 op 14 juni. Vergeet niet dat er tegelijkertijd een nieuw gerangschikt seizoen begint op Multiplayer en Warzone, dus je zult je best moeten doen als je nog een keer wilt stijgen in de rangen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief