Eneba COM
 
 

Call of Duty heeft het meest originele anti-cheatsysteem ooit

Call of Duty heeft het meest originele anti-cheatsysteem ooit

Cheaters zijn al sinds het ontstaan van het genre de vloek van alle FPS. Door een oneerlijk voordeel te behalen met niet-toegestane programma's van derden, zoals aimbots, kunnen valsspelers andere spelers met gemak vermoorden, wat heel slecht is voor games als Call of Duty: Modern Warfare 2 en de gratis te spelen versie Call of Duty: Warzone. Of je nu wilt genieten van een competitieve multiplayer-ervaring in de nieuwste installatie van de populaire serie of wilt vechten om de laatste man te zijn in een battle royale, je wilt het zeker doen in een omgeving waar alle spelers dezelfde kansen hebben als jij en de uitkomst een kwestie van vaardigheid is. Infinity Ward en Raven software strijden al lange tijd tegen valsspelers, maar hun nieuwste methode om dit belangrijke probleem aan te pakken dat de ervaring van andere spelers belemmert, is nogal origineel.

 

 

Zie ik spoken?

Het anti-cheatsysteem Ricochet werkt al een hele tijd in Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone. Het richt zich op het dwarsbomen van valsspelers door hun spelervaring te verpesten via verschillende methoden en er is een nieuwe en zeer originele aan de lijst toegevoegd. Cheaters krijgen nu last van hallucinaties. Ze zullen nu lokvogels zien die zich gedragen als echte spelers in het spel, maar wiens functie het is om valsspelers op te sporen en ze te bannen.

"Deze valse personages zijn niet op te sporen door legitieme spelers en ze kunnen het doel, de progressie, de statistieken aan het einde van de wedstrijd of de algehele spelervaring van een legitieme speler niet beïnvloeden, maar dienen om valsspelers op verschillende manieren te desoriënteren. Hallucinaties kunnen zowel worden ingezet als een methode om geverifieerde valsspelers in te dammen of, in het geheim, als een opsporingsmethode voor verdachte spelers."

Niet-cheaters kunnen hun hart ophalen, want het zal erg grappig zijn om cheaters te zien schieten op denkbeeldige bedreigingen in Call of Duty-spellen. De makers van Ricochet tonen een interessant initiatief met dit nieuwe systeem en het zal zeker veel valsspelers verbannen en de spelervaring eerlijker maken voor iedereen die zich aan de regels houdt. Op de officiële website kun je meer informatie vinden over dit systeem en hoe het werkt om je spelervaring in Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone te verbeteren.

Als je wilt genieten van een van de beste competitieve multiplayer-ervaringen in de serie, kun je de beste deals voor Call of Duty: Modern Warfare 2 CD-sleutels vinden met onze prijsvergelijker om toegang te krijgen tot de campagne en alle multiplayer-maps. Seizoen 4 is in volle gang en heeft heel wat nieuwigheden naar het spel gebracht.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief