Bevriend oude vijanden in Minecraft Legends

Bevriend oude vijanden in Minecraft Legends

Minecraft Legends is een nieuwe kijk op de populaire bouwfranchise die je veel meer laat doen dan alleen bouwen en vechten. Door strategie-elementen toe te voegen, zal Mojang's nieuwe spel je een ander soort ervaring bieden die aanzienlijk verschilt van je avonturen in Minecraft en Minecraft Dungeons. Terwijl die laatste de bouwelementen van de franchise lieten vallen om je de wereld te laten verkennen en te vechten tegen allerlei vijanden terwijl je op zoek bent naar schatten, zal je in Minecraft Legends vestingwerken moeten bouwen om de Overworld te verdedigen tegen een horde Piglin-invallers. Maar als je ze wilt tegenhouden zul je een machtig leger moeten aanvoeren in de strijd, en waar haal je je troepen vandaan?

 

 

Bondgenootschappen smeden met de mobs van Minecraft Overworld is de sleutel tot succes in Minecraft Legends. In eerdere Minecraft-spellen moest je vechten tegen creepers, zombies en allerlei soorten mobs. Deze keer zullen ze je helpen om de Piglins te bestrijden. Natuurlijk zal het spel tal van nieuwe mobs bevatten, maar sommige zullen zeer bekend zijn voor doorgewinterde Minecraft-spelers. Onder de vriendelijke mobs vind je Zombies, Skeletten, Lama's, Creepers, Golems van verschillende types, vossen, wolven en meer. Elk van hen heeft unieke vaardigheden die je in je leger optimaal zult moeten gebruiken. Zombies zijn perfecte hersenloze voetsoldaten, Skeletten kunnen bottenpijlen afschieten, Creepers zijn kamikazebommenwerpers, Mossy Golems kunnen bondgenoten genezen, enzovoort. Het is aan jou om te beslissen welke je rekruteert voor je leger, maar ze volgen je commando's op het slagveld, en als je strategie niet adequaat is zul je het moeilijk krijgen om de aanvallen van de Piglins af te slaan.

Minecraft Legends is gepland voor een release op 18 april voor PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 en PlayStation 5. Bekijk de systeemeisen om het spel op de PC te spelen als je het niet op consoles wilt spelen, maar je vindt de beste prijzen om je Minecraft Legends code voor elk platform te kopen op onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief