Bekijk het wereldwijde release-uur van Minecraft Legends

Bekijk het wereldwijde release-uur van Minecraft Legends

Nu de release nadert, heeft de officiële Twitter van Minecraft Legends het exacte uur bekendgemaakt waarop het spel in verschillende regio's van de wereld beschikbaar zal zijn. De lancering zal proberen wereldwijd gelijktijdig te zijn. Toch toont de officiële afbeelding een kleine letter die beweert dat de tijden geschat zijn, en dat het langer kan duren voordat het spel in sommige gebieden beschikbaar is. Bij eerdere releases hebben sommige spelers Nieuw-Zeelandse accounts aangemaakt om een paar uur van tevoren te kunnen spelen, zoals bij Hogwarts Legacy.

 

 

Door de gelijktijdige wereldwijde release kunnen bepaalde mensen voorkomen dat ze vooraf toegang hebben. Hoewel het in Minecraft Legends misschien niet zo relevant is, kan de voortijdige release in sommige gevallen fans in gevaar brengen die last hebben van eerdere spoilers uit een deel van de wereld, vooral in Oceanië.

Minecraft Legends is een real-time strategiespel dat zich afspeelt in de blokkerige wereld van Mojang. We kunnen het terrein ervan verkennen voor grondstoffen, bases maken met verschillende aanvalsmiddelen, en vijandelijke bases veroveren. Er is ook bevestigd dat Minecraft Legends cross-platform multiplayer zal bevatten. Hoewel de gameplay hint naar actie, is het minder gericht dan Minecraft Dungeons.

Uitgever Xbox Game Studios en ontwikkelaars Mojang Studios en Blackbird Interactive hebben onlangs een nieuwe trailer voor het spel uitgebracht, waarin de botsing tussen dimensies nader wordt toegelicht.

 

 

In Minecraft Legends verkennen spelers een grondstofrijk land met weelderige biomen op de rand van de afgrond. De Piglins zijn gearriveerd en verwoesten alles. Het is aan jou om je bondgenoten te inspireren en hen te leiden in strategische gevechten om de Overworld te redden. Spelers kunnen waardevolle allianties vormen met onverwachte vrienden uit Minecraft en hen door dimensionale gevechten leiden om hun thuis te beschermen door de Piglins te overmeesteren voordat de corruptie van de Nether zich verspreidt. Met het multiplayersysteem kun je je vrienden uitdagen of meedoen aan spannende gevechten terwijl je je dorp verdedigt terwijl je ernaar streeft je tegenstanders te verslaan.

Minecraft Legends is een actie-strategie videospel met strategische elementen in de kern, met mechanieken die geïnspireerd zijn op het survival-genre van zijn grote broer. Het spel is vanaf 18 april beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC - bekijk de systeemeisen -. Als je op zoek bent naar een spel om je met je vrienden te vermaken en van de meest charmante pixelblokken in de industrie houdt, bekijk dan onze prijsvergelijker voor de goedkoopste deals voor Minecraft Legends en begin met het lezen van The Art of War. 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief