Instant Gaming EU
 
 

Black Orcs zijn taaier dan ooit in Blood Bowl 3

Black Orcs zijn taaier dan ooit in Blood Bowl 3

Een van de interessantste kenmerken van de spellen in de Blood Bowl serie is dat elk van de teams die in het spel beschikbaar zijn een voorkeur heeft voor een bepaalde aanpak van het spelverloop. Elfen zijn snel en behendig, orcs zijn taai, goblins spelen vuil, enz. Blood Bowl 3 zal een breed scala aan teams bevatten, en veel daarvan waren niet opgenomen in eerdere delen van de serie. Zo heeft Cyanide een nieuw Black Orc team toegevoegd, dat de nadruk legt op de taaiere, grotere en sterkere versie van je favoriete Greenskins.

Hoewel de Black Orcs niet de snelste of lenigste kerels in Blood Bowl 3 zijn, hebben ze een hoog pantser en kunnen ze heel hard slaan. Maar je hebt iets meer dan brute kracht nodig om touchdowns te scoren en dat is de reden waarom in Black Orcs teams ook goblins zitten. Deze iele wezentjes zijn niet zo weerbaar als hun grotere neven, maar hun snelheid en beweeglijkheid stellen hen in staat de bal te vangen. Als dat eenmaal gebeurt hoef je ze alleen nog maar te beschermen tot ze kunnen scoren. Maar als je dacht dat het confronteren met een groep boze orcs tijdens een wedstrijd al een hoofdpijn kan zijn, stel je dan eens voor dat je een trol in de mix toevoegt. Die massieve monsters zijn dodelijk in close quarters, maar ze voegen ook een paar strategische mogelijkheden toe aan de Black Orcs, want ze kunnen goblins ver weg werpen om ze goed te positioneren of zelfs te scoren.

 

 

Black Orcs zijn iets minder veelzijdig dan andere Orcs teams in Blood Bowl 3, maar ze compenseren dat met brute kracht en uitzonderlijke taaiheid en bepantsering. Je moet alleen niet vergeten dat het doden en verwonden van je tegenstanders ook een tactiek kan zijn die even goed is als alle andere om een wedstrijd te winnen, maar die moet dan wel gepaard gaan met wat touchdown.

De release van Blood Bowl 3 is gepland voor augustus 2021. Daarom is het heel waarschijnlijk dat we in de volgende weken andere teams in de schijnwerpers zullen zien.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief