Blood Bowl III voegt gratis Lizardmen toe

Blood Bowl III voegt gratis Lizardmen toe

Hoewel de release van Blood Bowl III met vreugde is ontvangen door de fans van het bordspel van Games Workshop, ging het gepaard met een beetje controverse. Het spel had voor de release nog wat bijgeschaafd kunnen worden en er zijn spelers die het geldsysteem niet leuk vinden. Er zijn behoorlijk wat teams om uit te kiezen in het spel, maar Cyanide Studios was van plan om er nog veel meer uit te brengen via season passes. De ontwikkelaar heeft zich gefocust op het oplossen van bugs en het verbeteren van het spel sinds het uitkwam, en nu is het tijd om de problemen bij de release goed te maken en voor het eerste nieuwe team dat naar Blood Bowl III komt.

"We understand that some of the content you expect in Blood Bowl 3 is not yet available. Season 1 is a first step in adding those important elements, and we will keep working on delivering features and exciting novelties over the next weeks, months, and seasons."

De Bloedpas

Elke speler die Blood Bowl III bezit kan nu inloggen en de nieuwe Blood Pass claimen om toegang te krijgen tot het Lizardmen-team. Je kunt de verschillende niveaus van de Blood Pass doorlopen met ervaringspunten, die je kunt verdienen door wedstrijden voor één of meerdere spelers te spelen. Voor elke wedstrijd krijg je een bepaald aantal punten. Hoe langer de wedstrijd duurt, hoe meer punten je aan het eind krijgt. Je acties tijdens de wedstrijd leveren je ook ervaring op. Eigenlijk hoef je alleen maar Blood Bowl III te spelen om de Blood Pass te doorlopen en alle beloningen vrij te spelen.

 

 

Elk nieuw seizoen krijgt Blood Bowl III een gloednieuwe pas. In tegenstelling tot de volgende, krijg je met de huidige pas meteen toegang tot het Lizardmen-team. In de toekomst moet je de pas vrijspelen met Warpstone, de in-game valuta, en om het bijbehorende team vrij te spelen moet je aan het einde van het beloningsspoor komen, wat niet al te veel problemen zou moeten opleveren als je het spel graag speelt.

Cyanide werkt er hard aan om het spel te verbeteren, rekening houdend met de verzoeken van de community, en heeft toekomstige toevoegingen gedetailleerd beschreven in een blogpost. Vergeet niet dat je een Blood Bowl III PC code voor de beste prijs kunt krijgen met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief