Instant Gaming EU
 
 

Blood Bowl III komt volgende zomer

Blood Bowl III komt volgende zomer

Uitgever Nacon kondigde een paar weken geleden aan dat een nieuw deel van de Blood Bowl serie in de maak was. We konden in een video enkele van de teams zien die zullen deelnemen aan wedstrijden over de hele wereld van Warhammer Fantasy. Meedogenloze en taaie kerels die alles zouden doen om een touchdown te scoren en hun team naar de overwinning te leiden in een van de meest gewelddadige spellen. De Blood Bowl serie is gebaseerd op het door Games Workshop gemaakte miniatuurapplantagespel, dat al een paar keer eerder met succes aan videospellen is aangepast. Het spel combineert American football met wezens uit het Warhammer universum om een spannende en bloederige ervaring te scheppen waarin strategie even belangrijk is als geluk.

Na de fans benieuwd te hebben gelaten naar de mogelijkheden en de teams die in Blood Bowl III zullen zitten, heeft Nacon eindelijk meer informatie over het spel en de komende lancering onthuld. Een reclame in Superbowl-stijl van het populairste bier in het Warhammer Fantasy Universum helpt de fans om in de stemming te komen voor wat actie.

 

 

Ook hebben we eindelijk de lijst van alle teams die beschikbaar zijn als Blood Bowl III volgend jaar augustus uitkomt op de PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, en Nintendo Switch. Je zult kunnen kiezen uit de meeste klassieke teams die in eerdere spellen speelbaar waren, waaronder enkele die via DLC werden toegevoegd, maar er zijn ook enkele nieuwe toevoegingen. De lijst omvat Chaos Chosen, Imperial Nobility, Dark Elves, Elven Union, Black Orcs, Skaven, Orcs, Old World Alliance, Chaos Renegades, Dwergen, Mense, en Nurgle.

Je kunt verwachten dat Blood Bowl III dezelfde gameplay regels zal volgen als de vorige delen in de serie, maar het zal waarschijnlijk ook een grotere verscheidenheid aan sterspelers en andere nieuwigheden bevatten. Met een campagnemodus en verschillende multiplayer competities zal Blood Bowl III de hardste en gewelddadigste competitie van de Oude Wereld terugbrengen om de fans dit jaar te verblijden, en daar kunnen we niet blijer om zijn.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief