Instant Gaming EU
 
 

Blood Bowl 3 gesloten beta begint begin 2021

Blood Bowl 3 gesloten beta begint begin 2021

De tafelspellen van de Games Workshop hebben door de jaren heen als inspiratiebron gediend voor vele videogames. Niet alleen de twee hoofdlicenties van het bedrijf, Warhammer Fantasy Battles en Warhammer 40.000, zijn gebruikt om een breed scala aan videogames uit verschillende genres te maken. Kleinere tafelspellen die gebaseerd zijn op deze licenties hebben ook veel fans en zijn daarom heel interessant materiaal om de basis te vormen van een digitale tegenhanger. We hebben onlangs de lancering van Necromunda: Underhive Wars gezien, die de gameplay op dezelfde manier benadert als Mordheim: City of the Damned, maar er is een titel waar veel fans reikhalzend naar uitkijken, en het is de derde aflevering van de Blood Bowl serie.

De Blood Bowl is een combinatie van American football en wezens uit het Warhammer-universum. Het is een heel leuk spel op de tafelmodelversie en de turn-based gameplay is perfect aan te passen aan een videogame. Het is al twee keer gedaan, en in beide gevallen heeft het de fans van de licentie verrukt. Blood Bowl 3 werd een tijdje geleden aangekondigd, maar er is niet al te veel over onthuld, in ieder geval tot nu toe. Cyanide heeft onthuld dat er vanaf begin volgend jaar een gesloten beta zal zijn voor Blood Bowl 3. Het zal beperkt zijn tot degenen die het spel van tevoren hebben besteld, maar het is nog niet bekend wat je precies moet doen om deel te nemen aan de beta of wat voor soort content er beschikbaar zal zijn tijdens de beta.

 

 

Dat gezegd hebbende, weten we al dat Blood Bowl 3 een aantal nieuwe functies zal introduceren, zoals Special Play kaarten die je voor het begin van elk spel kunt gebruiken om je team te buffen of je tegenstanders op verschillende manieren te hinderen. Er zal ook een nieuwe campagnemodus zijn en verschillende nieuwe teams, zoals Black Orcs, Imperial Nobility, Chaos Renegades en de Old World Alliance.

Met al die toevoegingen wil Blood Bowl 3 het meest complete spel tot nu toe in de serie worden, met de veranderingen die in de laatste versie van Blood Bowl zijn geïntroduceerd.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief